Ez tényleg ekkora elvárás? Miért ennyire ritkák az ilyen emberek?
Sokat gondolkodtam rajta, hogy a Társkeresési problémákba, vagy ide skatulyázzam-e.
Nem sikerül a párkeresés.Valószínűleg az igényeim miatt van?
Sajnos herótót kapok az olyan fiúktól, akiknek van közösségi oldaluk és oda mindenféle képeket is rakosgatnak fel, össze vissza kedvelgetnek, kommentelnek mindenféle helyre.
Magam sem használom az ilyen oldalakat.
Ha elvont a gondolkodása, egyedül van, mert nem találja a helyét, az nekem nagyon imponál.
Magas intelligencia, aki átlát dolgokon, nem "elégedik" meg az embertársaival tehát nem az a "mindenkivel jópofizzunk" típus.
Ambíciózus, nagy tervei vannak, de mégse szeretne evvel túl messzire menni, meg szeretne maradni a rejtélyes, nehezen kiismerhető embernek.
Sajnos, engem ez a személyiség nagyon vonz.Nyílván, olyan külső is kell a vonzódáshoz, de hát minden ember más lehet ami nekem imponál a többieknek taszító.
Egy ilyen emberrel nem találkoztam.Mit tudok tenni ez ellen? Ennyire ritka az ehhez hasonló gondolkodásmód?
Persze nem kisajátítani akarnám, azt tegyük hozzá.
l
Maradj ilyen.
Majd lesz olyan aki értékeli fogja.
Olyan szempontból magasak az elvárásaid, hogy kevesen teljesítik őket, olyan szempontból viszont nem, hogy teljesen érthető, miért tartod őket fontosnak.
egy fiú, akinek hasonló elvárásai vannak egy lánnyal szemben
Konkrétan szerintem ilyen meber nincs. Tehát, hogy a fenébe lehet valaki ambíciózus, ha lekorlátozza magát azzal, hogy a háttérben marad? Ez ellentét, kb mintha valami meséből szabadult főgonoszt vagy szuperhőst keresnél.
Ja, és akkor még beszéljünk már arról, hogyha valaki nem találja a helyét, nem hagyja, hogy kissmerjék, akkor az miért is foglalkozna veled?! Te is "közösségnek" számítasz.
Plusz még legyen jó külseje, meg magas intelligencia, más nem kell? Telekinézis, röntgenlátás stb?
Szóval ja, te nem gyengén elszálltál az igényeiddel.
Szerintem sem annyira ritka. Van egy pár haverom, akire illik, meg alaptermészetileg nagyjából rám is (de nem vagyok vele megbékélve, újabban próbálom sokféle emberi kapcsolattal gazdagítani az életemet és megértőbben fordulni mások felé, egyúttal fölöslegesen nem titkolózni).
Nem olyan könnyű (és sokszor nem is túl kellemes) ilyen emberekkel találkozni. Akik nem szeretnék, hogy kiismerjék őket, azok mások előtt általában álarc mögé rejtik az őszinte énjüket. Az elvont, elmagányosodott, helyüket nem találó, társaikat elégedetlenül méregető emberek amúgy sem szoktak sokat érintkezni másokkal. Ha mégis, akkor sem igen törik magukat, hogy felszínre kerüljenek a kvalitásaik vagy az ambíciózus terveik.
Rám illik a leírás, két okból nem leszünk mégsem egy pár.
Az egyik az, hogy én lány vagyok, te meg, feltételezem, hetero. A másik, hogy mivel introvertált vagyok és magamnak való (és tényleg baromira tudnak idegesíteni az emberek), ezért a francnak se hiányozna még egy barát, pláne egy kapcsolat, akivel hetente legalább találkozni kell, meg naponta beszélgetni... A hideg kiráz a gondolatától is.
Remélem, érted, mit akarok kifejezni. Aki az általad leírt embertípus, annak max van egy jó barátja, és ennyi az emberi kapcsolatok terén bőven sok is. Semmi szükség Rád, nem tesznek erőfeszítéseket, hogy megismerjenek. Szerintem inkább ez lehet a probléma, nem az elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!