Miért gondolják sokan úgy, hogy ha valakit sokan utálnak, akkor biztos, hogy baj van vele/biztos, hogy vele van baj, amikor a társadalom szinte akármilyen apró különbözőségért, "kilógásért" képes elítélni egy embert?
Azért, mert nem tudod mit jelent az utálat!
Utálom a pedofilokat, ez azt jelenti, hogy mélységesen megvetem őket, nem élnék velük egy légtérben, sőt ha tudomást szereznék róla, akkor elöntene a düh, és megreguláznám.
Ellenben a "különc" embereket, nem verik meg, szimplán viccelődnek, csúfolják, a háta mögött kibeszélik őket.
Az utálat düht rejt maga mögött.
Szóval ha téged tényleg utálnak az emberek, akkor valami probléma biztos van!
A szemétkedést, poénkodást, szivatások meg általában x emberektől jön, nem mindenkitől.
Engem sokan utálnak, mert bele merem mondani az emberek pofájába az igazságot, ami ugye fáj.
Utálnak, mert nem vagyok tömegbirka, aki bégetve megy a nyáj után, és utálnak, mert használom az agyam és gondolkodom, amit a tömeg nem tesz meg.
Őszintén szólva én akkor kezdenék gyanakodni, ha elkezdenének szeretni. Akkor tudnám, hogy baj van és rossz útra léptem.
@19:08
Te így érzed.
De lehet hogy csak szimplán arrogáns és nagypofájú vagy, amit te úgy fogsz fel, ahogy leírtad. Lehet hogy ezért utálnak. :D
"emberek pofájába az igazságot, ami ugye fáj"
Nem érdekelne, hogy igazad van vagy nem, ha nem tudod normálisan közölni a mondanivalód, biztosan megmutatnám, hogy milyen az, amikor tényleg állat, az akit úgy kezelsz. :)
Szóval a stíluson is sok múlik, ne hidd magadról, hogy annyira egyedi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!