Sok nő hogyhogy nem érti, hogy miért ítélek el jobban azt a nőt aki sok férfival lefekszik, mint azt a férfit aki sok nővel lefekszik?
én mindkettőt elítélem...
egyik se jobb, az egyik sok f***ra száll, a másik csak a ly*kra...szóval egyik se különb...
de a kis tini k*rväkat nagyon utálom...és az a baj egyre több van belőlük és egyre fiatalabbak!! az a legnagyon probléma...
23 L
Én is egyetértek az elsővel.
22/n
Én speciel fiú vagyok, de mindkettőt elítélem, úgy mint az #1. Jobban preferálom partneremként az olyan nőt akinek kevés vagy egyáltalán nem volt partnere még és lányként meg jobban preferálnám az ilyen fiút szerintem :D
Szerintem mindenképp sokkal jobb, ha nem dugta bele egy fiú 25 millió pinába a farkát és egy nőbe pedig nem dugták bele ennyien :D
Plusz, legalább nem hasonlítgatja egyik fél sem a másikat, pl. hogy az exem jobb volt nálad, s nincs olyan, hogy visszavágyik.
Én az olyan férfiakra felnézek, akik sok nővel lefekszenek. Mert rengeteg munka lehet benne, és pénz.
Az a nő meg nem is k***a inkább, ha sok férfival fekszik le,csak ha pénzt kér érte. Én olyan nőket tartok inkább k****ak, akik ha nem is sűrűn váltogatják a pertnereiket, de eltartatják magukat a férfival,és a vagyonuk miatt vannak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!