Fiúk, ha egy lány első alkalommal lefekszik veletek azt ti lenézitek?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha nektek tetszik egy lány régebb óta és a lánynak is tetszel, meg láttátok is már egymást, de még nem beszéltetek, hanem egyszer csak elkezdtek üzenetezni és találkoztok, a lány meg lefekszik veled első alkalommal, azt ti nem veszitek komolyan?2017. jan. 21. 18:25
1/15 anonim válasza:
Nem hát. Semmi érdekes nincs abban aki rögtön odaadja magát, értéktelenné válik az egész,ráadásul az adott lányról is megvan a véleményem.
2/15 anonim válasza:
Baromság. Nincs két egyforma eset, ostobaság általánosítani.
Igen, van, amikor csak egy buta kis libát látok benne, de volt egy majd' tíz évig tartó kapcsolatom, ami szintén így kezdődött.
3/15 A kérdező kommentje:
És, akit nem vesztek komolyan nem is akartok vele még egy ilyen esetet eltölteni még, ha nagyon jó is volt?
2017. jan. 21. 19:29
4/15 anonim válasza:
De igen, ingyen luknak tökéletes, nem kell sokat bajlódni, költeni rá, elérhető..csupa haszon. Viszont kapcsolatra nem kellene az ilyen.
5/15 anonim válasza:
"És, akit nem vesztek komolyan nem is akartok vele még egy ilyen esetet eltölteni még, ha nagyon jó is volt?"
Kérdező, bameg, ébredj már fel!
Fogd fel, hogy a férfiak / fiúk nem minde egyformák, a lányok/nők sem. Miért akarsz minden áron egy egységes igen/nem választ kapni egy olyan kérdésre, amit millió és egy dolog befolyásol, kezdve ott, hogy két személy is érintett, akiknek egyéniségük van.
Te mindig minden férfival pontosan ugyanúgy viselkedsz?
6/15 A kérdező kommentje:
Nem viselkedek mindegyikkel egyformán, pont ez a probléma. Csak szeretném tudni mások véleményét, mert olyan helyzetben vagyok, amilyet leírtam.
2017. jan. 21. 21:14
7/15 anonim válasza:
Miért, te sokra fogod tartani azt a fiút, aki ilyen könnyen kapható? Pláne, ha olyan, mint az 1. válaszoló, akiben fel se merül, hogy pont azon a szinten van, mint a lány, akit leszól?
8/15 anonim válasza:
Miért is lennék azon a szinten? Én nem fekszem senki alá füttyszóra...
9/15 A kérdező kommentje:
Mind tudjuk, hogy egy fiú szokott kezdeményezni, ha arra kerül a sor, nem nézném le csak, mert ő azt akarja, de egy lánynál már más a helyzet. Én soha nem csináltam olyat, hogy könnyen lefekszek valakivel, ezért érdekel, hogy mások mit szólnak ehhez.
2017. jan. 22. 13:30
10/15 anonim válasza:
"Mind tudjuk, hogy egy fiú szokott kezdeményezni"
Ez volt a múlt században.
Most meg egyenjogúság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!