Miért van az, ha egy csaj lefekszik sok sráccal, akkor r*bancnak nevezik, ha meg egy pasinál van ugyanez, hogy lefekszik sok lánnyal akkor meg ő a király?
Ezt már páran meg kérdezték.
Egyszerű. Ne híreszteld h sok fiúval fekszel le.
Ha faszi lennék ezt válaszolnám: képzelj el egy kulcslyukat, amit minden kulcs kinyit. Most képzelj el egy kulcsot, ami minden zárt kinyit!
De nem vagyok, úgyhogy a fentit felejtsd el. Ez régen "R!bikérdés" néven futott azt hiszem Trollfacen, vagy hasonló debil humoroldalon.
Szerintem ez függ a kortól, októl, viselkedéstől, környezettől, meg ilyesmik.
Ő a király? Mégis ki körében? Az enyémben biztosan nem. Egyébként lassan lányként is ciki szűznek lenni úgy érzem... Amikor a fiúk 90%-a ezért nem járna velem, mert szűz vagyok akkor azt gondolom, hogy ez oda-vissza megy. Én az ilyen fiúkat is leszólom és nem jövök össze velük.
20L
Azért van ez így mert társadalmilag az az ostoba beidegződés az elfogadott, hogy egy férfinak mimnél több nőt kell megfektetnie.
Különbem ö "nem is férfi" egy nőnél viszont úgy működik találjon egy olyan párt akivel családot alapíthat gyereket nevelhet...
És mivel ez a kicsapongó Image-be nem fér bele ezért az olyan lányokat ribizik.
Nem tudom te melyikbe tartozol h konzervatívabb vagy vagy lazább. De bármelyik is sz.rd le h a többiek mit mondanak és csináld azt ami neked jó.
Szeresd a pasikat v élj az igazival én nem ítéllek el.
Azért mert ez a világ hímsoviniszta, azaz a pasik uralják, és az egyetemes baromságuk.
Azért mert a pasik őnzők, de mértéktelenül. Ez megjelenik mindenhol: vallások, kultúra.
A nőket elnyomják, legalábbis akarják, hogy ők nagyobbnak, jobbnak látszódjanak. Ezt a komplexusukat (kisebbségi komplexust) évezredeken nem tudják legyőzni, mindig jelen van.
Imádnak másokat leigázni, megölni, nyomorítani, megalázni és manipulálni EZEK A PASIK. Ők alakították ekkora szarrá a világot. Mert ők mindent megtehetnek (maguknak megengedik)de persze a nő ne tegye, mert az nekik kényelmetlen.
Észrevetted hogy mindenért a nő a hibás? Egy nő nem szexelhet, nem káromkodhat, nem lehet agresszív, egy nő akkor jó, ha totálisat hülyét csinál magából.
Alapvetően a pasik nagyon alacsony érzelmi intelligenciával rendelkeznek, és ezért van ez a sok igazságtalanság. Mert még mások helyzetébe sem tudják magukat beleérezni. Ez van, ez az igazság. A pasik érzéketlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!