Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, ha egy csaj...

Miért van az, ha egy csaj lefekszik sok sráccal, akkor r*bancnak nevezik, ha meg egy pasinál van ugyanez, hogy lefekszik sok lánnyal akkor meg ő a király?

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 16:30
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

Ezt már páran meg kérdezték.

Egyszerű. Ne híreszteld h sok fiúval fekszel le.

2013. aug. 21. 16:33
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha faszi lennék ezt válaszolnám: képzelj el egy kulcslyukat, amit minden kulcs kinyit. Most képzelj el egy kulcsot, ami minden zárt kinyit!

De nem vagyok, úgyhogy a fentit felejtsd el. Ez régen "R!bikérdés" néven futott azt hiszem Trollfacen, vagy hasonló debil humoroldalon.

Szerintem ez függ a kortól, októl, viselkedéstől, környezettől, meg ilyesmik.

2013. aug. 21. 16:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Pont akartan írni komiba, hogy léci ne írjátok azt a kulcslyukas baromságot :D mert én ezt annak tartom..csak egy kifogás férfiaknak szerintem..
2013. aug. 21. 16:43
 4/18 anonim ***** válasza:
2. Az lakat de mindegy.. :D
2013. aug. 21. 16:48
 5/18 anonim válasza:

Ő a király? Mégis ki körében? Az enyémben biztosan nem. Egyébként lassan lányként is ciki szűznek lenni úgy érzem... Amikor a fiúk 90%-a ezért nem járna velem, mert szűz vagyok akkor azt gondolom, hogy ez oda-vissza megy. Én az ilyen fiúkat is leszólom és nem jövök össze velük.

20L

2013. aug. 21. 16:56
 6/18 anonim ***** válasza:

Azért van ez így mert társadalmilag az az ostoba beidegződés az elfogadott, hogy egy férfinak mimnél több nőt kell megfektetnie.

Különbem ö "nem is férfi" egy nőnél viszont úgy működik találjon egy olyan párt akivel családot alapíthat gyereket nevelhet...

És mivel ez a kicsapongó Image-be nem fér bele ezért az olyan lányokat ribizik.

Nem tudom te melyikbe tartozol h konzervatívabb vagy vagy lazább. De bármelyik is sz.rd le h a többiek mit mondanak és csináld azt ami neked jó.

Szeresd a pasikat v élj az igazival én nem ítéllek el.

2013. aug. 21. 16:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy hol van, mert én nem mondanám királynak sőt... Normálisabb, értelmesebb körökbe rohadtul nem számít királynak, csak egy balf@ sznak inkább...
2013. aug. 21. 16:57
 8/18 anonim válasza:
36%

Azért mert ez a világ hímsoviniszta, azaz a pasik uralják, és az egyetemes baromságuk.

Azért mert a pasik őnzők, de mértéktelenül. Ez megjelenik mindenhol: vallások, kultúra.

A nőket elnyomják, legalábbis akarják, hogy ők nagyobbnak, jobbnak látszódjanak. Ezt a komplexusukat (kisebbségi komplexust) évezredeken nem tudják legyőzni, mindig jelen van.

Imádnak másokat leigázni, megölni, nyomorítani, megalázni és manipulálni EZEK A PASIK. Ők alakították ekkora szarrá a világot. Mert ők mindent megtehetnek (maguknak megengedik)de persze a nő ne tegye, mert az nekik kényelmetlen.

Észrevetted hogy mindenért a nő a hibás? Egy nő nem szexelhet, nem káromkodhat, nem lehet agresszív, egy nő akkor jó, ha totálisat hülyét csinál magából.

Alapvetően a pasik nagyon alacsony érzelmi intelligenciával rendelkeznek, és ezért van ez a sok igazságtalanság. Mert még mások helyzetébe sem tudják magukat beleérezni. Ez van, ez az igazság. A pasik érzéketlenek.

2013. aug. 21. 16:58
 9/18 anonim ***** válasza:
2013. aug. 21. 17:24
 10/18 anonim válasza:
azért mert azt hiszik ez így jó.aztán meg össze szednek valami bajt akkor meg sirnak.meg hol az anyukám.utálom az ilyen embereket.nincs bennük tisztelet csak hogy d....gjanak.
2013. aug. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!