Miért van az, ha egy csaj lefekszik sok sráccal, akkor r*bancnak nevezik, ha meg egy pasinál van ugyanez, hogy lefekszik sok lánnyal akkor meg ő a király?
#6: szerintem én köztes vagyok. Azért nem fekszem össze fűvel-fával, de azért élvezem az életet amig lehet ;)
#8: teljesen igazad van! Én is igy gondolom! Azért megnézném a pasik helyzetét ha mondjuk kihalna a női faj...tuti kinyírnák egymást mert a természetben a hímeknél is mindig az erősebb és az erőszakosabb győz :D
Nagyon jó kérdés és a kérdező válaszaival is egyetértek de csak úgy, hogy mindenképpen védekezni kell és nem minden pasival kell bevállalni mindent.
Szerintem az a nagy paradoxon, hogy egy részből a mai srácoknak-férfiaknak rémálmuk, hogy egy nő mellett évtizedekig lapos vagy nagyon ritka legyen szex, másrészről pedig nem tudják elképzelni azt, hogy egy nő mitől lesz izgalmas, mitől nagyobb a szexuális kisugárzása, mitől belevaló és forró az ágyban ...
Srácok tényleg azt hiszitek, hogy mindezeket mi versekből vagy a fakanál mellől tanuljuk meg teljesen érintetlenül? Röhej :).
Tudod, ez egy ilyen világ, egy ilyen rendszer, vannak bizonyos dolgok, amiket a nőknek nem illik, de a férfiakban szunyókáló állati ösztönökre hivatkozva elnézünk... Ha egy fiú sok lánnyal lefekszik, az nem feltétlen nagy király, csak egyes társaságokban, azt sem feltétlen tolerálják. Ha egy lány lefekszik több férfival, az pedig azért sem elfogadható, mert a nőktől várnak az emberek egy jellegzetes... tartást, határozottságot, nőiességet és valamiféle elérhetetlenséget. Legyen egy nőben annyi önbecsülés, hogy ne ugorjon mindenki karjába, tartsa egy kicsit magát! Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel, mivel, hol, hogyan, mikor, miért, a társadalom az évszázadok során akkor is kiépített egy bizonyos erkölcsi létrát, aminek mindenki igyekszik megfelelni.
Ugyanezen felháborodással "lázadozhatnának" a férfiak is, hogy a lányok felvehetnek fiús ruhákat, azt szó nélkül hagyják (általában), de ha egy fiú szoknyát húz és balettcipőt, ő már b*zi (bár nem értem, mi baj a melegekkell, mindegy, ebbe nem megyek bele). Szóval vannak bizonyos dolgok, amiket megkülönböztetnek. Vannak olyan dolgok, amiket a nők csinálhatnak, de a férfiak nem, illetve fordítva... Mondjuk engem eléggé fel tud dühíteni a nemeknek botrányos fokú elkülönítése akár a szakmában... De a lényeg, hogy ez társadalmilag így lefogadott, így kreálták, így van... Ez ellen már nem sokat lehet tenni. Én azon az elven vagyok, hogy mindenki csináljon azt, amit akar, a hibákból mindenki tanul, mindenki foglalkozzon a saját dolgával és nincs probléma... Sajnos a világ nem így van összerakva, így előítéletek mindig is voltak és lesznek!!! :)
#14 vagyok
Hát... Egyáltalán nem értem, hogy mi a probléma az olyan fiúkkal, akik törődnek a külsejükkel! Meg őszintén ez a rózsaszín pólós dolog is... Mi a baj azzal, ha egy hím nemű rózsaszín pólót vesz fel??? Akkor én nem vehetek fel fekete pólót, mert lány vagyok???? o.O
Ez akkora baromság... Könyörgöm! Mindenki azt csinál, amit akar! Ha nem tetszik, ne nézz oda! Elnézést, nem bántásnak szánom, de... Egy embert nem hiszem, hogy a külsejéről kellene megítélni! És őszintén szólva... Szerintem inkább legyen egy fiú "páwa", mint igénytelen.
Jó, igaz, egyesek tényleg túlzásba viszik, ezeket nevezik metroszexuálisoknak...
És amúgy meg neked fáj a fejed, ha a másik nem a te ízlésed szerint öltözik, vagy mi?? Á, mindegy, ezt nem értem... Javaslom, ne foglalkozz vele! Ilyen emberek mindig is voltak és lesznek is, feleslegesen idegesíted magad emiatt. :) Ha neked ők nem tetszenek, ne barátkozz velük, nem kell mindenkit szeretni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!