Ez tényleg ekkora elvárás? Miért ennyire ritkák az ilyen emberek?
Sokat gondolkodtam rajta, hogy a Társkeresési problémákba, vagy ide skatulyázzam-e.
Nem sikerül a párkeresés.Valószínűleg az igényeim miatt van?
Sajnos herótót kapok az olyan fiúktól, akiknek van közösségi oldaluk és oda mindenféle képeket is rakosgatnak fel, össze vissza kedvelgetnek, kommentelnek mindenféle helyre.
Magam sem használom az ilyen oldalakat.
Ha elvont a gondolkodása, egyedül van, mert nem találja a helyét, az nekem nagyon imponál.
Magas intelligencia, aki átlát dolgokon, nem "elégedik" meg az embertársaival tehát nem az a "mindenkivel jópofizzunk" típus.
Ambíciózus, nagy tervei vannak, de mégse szeretne evvel túl messzire menni, meg szeretne maradni a rejtélyes, nehezen kiismerhető embernek.
Sajnos, engem ez a személyiség nagyon vonz.Nyílván, olyan külső is kell a vonzódáshoz, de hát minden ember más lehet ami nekem imponál a többieknek taszító.
Egy ilyen emberrel nem találkoztam.Mit tudok tenni ez ellen? Ennyire ritka az ehhez hasonló gondolkodásmód?
Persze nem kisajátítani akarnám, azt tegyük hozzá.
l
Nem, biszexuális vagyok, nem heteró.De ez nem ide tartozik.
Rendben, ti itt elég negatívnak mondjátok el, de szerintem mint minden ez is relatív.
Ahogy írta már itt valaki előny is származhat belőle.
Nem hiába az ilyen emberek viszik valamire.
Számomra ezek nem a negatív tulajdonságok közé tehetők.
Úgyis első ránézésre dől el, hogy ki jön be neked és ki nem, nem a leírt igényeid alapján. Még sosem láttam olyat, hogy valakiből tényleg azok a dolgok váltottak volna ki vonzalmat, amiket leírt ideálnak.
A férfiak kb. 5%-a ilyen, de "szerencsére" mind egyedülálló. Pont az ilyenek nem kellenek egy nőnek se. Ha tényleg ezek a dolgok számítanak neked, akkor 1-2 éven belül biztos összefutsz eggyel.
a legtöbb ember fent van facebookon, kb elkerülhetetlen, mert a legtöbb ember ott beszélget. nem kell állandóan képeket sem feltölteni, de ha néha-néha felrak valaki képeket azzal sincs semmi. oké, hogy menő vagy, mert te nem használsz közösségi oldalakat, de ezeknek az oldalaknak vannak jó tulajdonságaik is, ha ésszel használja az ember. ha kijelented, hogy te olyat keresel, aki nem használ közösségi oldalakat az legalább annyira gyerekes, mint ha valaki egésznap ezeken az oldalakon lógna. én sem szeretem a facebookot, de nem ez határozza meg a párkapcsolatokat, ez egy teljesen másodrendű dolog.
ha szeret egyedül lenni, nem hiszem, hogy rád vágyik.
az ambíciózusnál meg teljesen ellent mond amiket leírtál.
szerintem te tuti nem lehetsz több 16 évesen, majd mikor huszonévesen is tök egyedül leszel, lehet lejjebb adsz kicsit az elvárásaidból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!