Az gáz ha valaki 18 évesen még sosem tépett be?
Kb minden osztálytársam rendszeresen füvezik, a barátaim és a párom is. Én még sosem próbáltam és úgy érzem hogy a többiek nagyon lenéznek emiatt.
Egyfelől szeretném kipróbálni hogy tudjam milyen, másfelől viszont nincs rá nagyon pénzem és bűntudatom is lenne hogy a szüleim pénzét ilyesmire költöm. Ráadásul ugyan a fű nem okoz biológiai függőséget, de pszichológiait képes (ahogy a környezetemben látom is), és félek hogy rászokok. Inkább más dolgokban szeretnék örömet lelni.
Szerintetek ez normális hozzáállás, vagy valtoztassak? Mindenhonnan csak azt hallom hogy lúzer vagyok. :(
Erről kiírsz egy kérdést, ez egyáltalán felmerül benned, ez a gáz... :-(
Remélem mielőbb kikerülsz abból a közösségből, akik ilyen élvezeti szerekben keresik kétségbeesettena boldogságot...
Az is baromság, ahogyan a füvet favorizálják manapság. Hosszú távon nagyon butít. Nem azt mondom, hogy az alkoholnál rosszabb, kb. egy szinten van a kettő. Úgy, ahogy alkoholt se erőltetjünk a másikra, a füvet sem kellene. Gáz társaságba jársz, én elviselni se tudnám, ha rendszeresen élnének vele a környezetemben (ahogy az alkoholt és a cigarettát sem tolerálom ilyen szinten.)
Kérdezz rá, hogy miért szívnak ennyit. Éltem Hollandiában, a sztereotípia szerint ott mindenki szív, közben jóval kevesebb fogyasztót ismertem, mint itthon.
Attól hogy kilógsz a sorból még te vagy a normális.
"Egyszer egy varázsló el akart pusztítani egy egész királyságot, ezért megmérgezte a kutat, ahová inni jártak az emberek.Aki ivott a vízből az megőrült. Másnap reggelre az egész lakosság ivott a kútból, és mindenki megőrült, a király kivételével, mert neki saját kútja volt a hegy tetején,ahol élt.A királynak feltűnt,hogy furán viselkedik a népe.Lement hát,hogy kiderítse mi ennek az oka és kérdezgetni kezdte népét.A nép azonban furcsán tekintett a királyra és be kellett látniuk,hogy királyuk megbolondult,mert össze-vissza beszél és furán viselkedik. A király látva népe tébolyodottságát,elkeseredettségében a kúthoz sétált és ivott belőle egy korty vizet.
Ezután a nép már nem találta furcsának a király viselkedését és a király is örült neki,hogy a népe újra normálisan viselkedik.
A királyságban ezután "boldogan" éltek amíg meg nem haltak."
23/F
Nem erőltetik rám, csak egyfajta megvetést érzek részükről. Több barátsagom ment már tönkre többek között emiatt, azóta pedig nem merem elmondani senkinek hogy nem próbáltam. A másik dolog ami zavar a lenézés mellett pedig az, hogy a párommal többször előfordult már hogy neten beszélgettünk, aztán egyszer csak szó nélkül eltűnt 10-12 órákra, én pedig egész nap aggódtam. Aztán mint kiderült csak kiütötte magát...
Mikor ezt elmondtam egy barátomnak, ő is csak kinevetett.
Szerintem a fű maga nem rossz dolog, viszont nagyon rosszul érzem magam a fentiekhez hasonló szituációkban (bár lehet hogy csak én reagálom túl). Csak jól esne egy kis megerősítést kapni.
Mekkora lúzer vagyok, 22 évesen nem füveztem, sosem voltam részeg és nem is dohányzok. De az energia italt szeretem es gamer vagyok :DD
Inkább lennél rá büszke, hogy nem drogoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!