Lányok! Nektek nőtt a hajatok a ricinusolajtól?
1 éve a fodrász ocsmányul tépte meg a hajam...azóta nem nőtt.
A vállamig ér és össze-vissza van vágva.
Gondoltam kipróbálom a ricinus olajat,mert azt szeretném,ha szép egyenletesre megnőne...
Ez használ? És egy hónap alatt látszik a változás? Vagy ,hogy növesszem meg gyorsan a hajam?Mert a hajam miatt csúnyának érzem magam, annyira rossz a hajam.
Szia! Nekem bevált,tényleg gyorsabban nő tőle a hajam...De ahogy az előttem szóló is írta pakolásként hagyd rajta.
Volt amikor én is bemaszíroztam és sapkában aludtam, hogy jobban hasson...Próbáld ki és légy türelmes, mert azért holnapra még nem lesz derékig érő hajad, de tényleg intenzívebben nő tőle.
Hajtövekre eleve nem szabad olajokat kenni, így nem is értem, ha a hajvégekre kenik miért hiszik, hogy gyorsabban nő. Főleg hogy nincs olyan, hogy hajnövesztő szer. Genetikától függ a gyorsasága.
Azért látszik a növekedés (már akinél használ), mert nem töredeznek le egyfolytában a hajvégek. (festett hajnál észrevehetőbb, ugyanis a festék lenövése látszik, de a haj hossza ugyanakkora hónapok óta, viszont ha megfelelően van ápolva, nem töredezik, egészséges akkor megfigyelhető az a pár cm-es növekedés)
Nekem nem használt, hiába mostam ki ragacsos, büdös maradt a hajam. Argánolajat használok (tiszta olajat, nem ilyen avonos meg multis vackokat amiben 0,1 vagy 1% argánolaj van), több mint 1 éve heti többször használom és még mindig megvan a fél tubus. Jó illatú, selymes lesz tőle a hajam, és nem utolsó sorban 2 hónap után már észrevettem hogy nem száraz, töredezett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!