Mennyit nőtt a hajatok a ricinusolajtól? Több is lett valamivel mint a kúra előtt volt?
Pedig az egyik dekorcikkes oldalon "csak" 446 pozitív ajánlás és hozzászólás van hozzá.
Nekem egy hónap alatt a szempilláimat besűrítette, a hajamról meg még nem tudok beszámolni.
Szóval biztosan segít, azért mert neked nem jött be az nem mérvadó.
Aki nem próbálta a ricinusolajat ilyen téren, az lesz szíves és tartsa meg magának a véleményét, mert nem hozzá szólt a kérdés!
Kérdező: nekem semmitől sem nőtt sosem gyorsabban a hajam, havonta egy centi és slussz passz. Viszont mikor riciztem, akkor nagyon szép dús lett a hajam, rengeteg babahajam nőtt, amit a fodrászom is észrevett. Hogy hajhullást okoz az nem igaz, igen van néhány ember, aki tapasztalta, de nem a legtöbb (ha igen, akkor kérem az erről szóló statisztikát!). Különben meg nekem a Bánfi sampon tette tönkre a hajam, akkor most mondjam azt, hogy káros a hajra? Ennyi hülyét...
3 hét az semmi, kúraszerűen kell alkalmazni, ha hetente 2-3x használod, akkor mondjuk két hónapig, ha 1 alkalommal, akkor azért 3-4 hónapig kéne.
Szia!
Én január óta használom. Havonta átlagosan 2-3 centit nőtt a hajam. Már 4 szer voltam fodrásznál, hogy visszavágja az eredeti hosszra. Nem hajnövesztésre hanem ápolásra használom, de egye fene, hadd nőjön. :)))
most lesz a 3. hete, hogy használom, eddig ötször volt a hajamon. Sajnos ennyi idő után nem tudom, nőtt-e, de ajánlom neki! nekem NEM hullott (hajomosáskor meg kinek nem esik pár hajszála, ugyamár...), sokkal dúsabb, puhább és fényesebb tőle a hajam :)
Én a lenőtt melírcsíkjaimon figyelem, nőtt-e a hajam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!