Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányokat is utasítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokat is utasítanak vissza pasik?

Figyelt kérdés

Engem rendszeresen (azok akik erdekelnek)visszautasítak, vagyis komolyabbat nem akarnak tőlem. Más lányok is így vannak ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Hogyan utasítanak titeket vissza?

21/l

2017. júl. 2. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

#10: Én vagyok Pókember. Akkor is, ha nem hiszed el.

Ki nyomkodja rám ilyen lelkesen a piros kezet? :D Érvek helyett csak ennyire futja? Igazából tökéletesen alátámasztja az állításaim, köszi neki!

Az a helyzet, hogy a legtöbb lány annyira nem rendelkezik önkritikával, hogy az egy vicc. Huszonéves lányok burokban élnek és képtelenek objektíven nézni bármit is. Zsíros hajú, magukra nem adó csaj ismerőseim gondolják azt, hogy ők bizony teljesen átlagosak és helyes, folyamatosan csajozó srácokra mondják, hogy átlagosak.

Itt gyk-n még durvább a helyzet. Naivan beszéltem még pár csajjal, mert próbáltam volna segíteni. Kiderült, hogy olyan srácokra folyt a nyáluk, akik bármilyen csajt megkaphattak volna. És rájuk mondták, hogy átlagosak és nem nagyok az igényeik. Hát persze. Mindemellett mindnek egy tini szintjén megragadt kommunikációs képessége volt. Kb. 20 lánnyal beszéltem és 2(!) volt, aki tényleg normális volt.

2017. júl. 3. 10:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet azzal, hogy fölém választok pasikat. Egyáltalán nem, sőt sokan még néznek is, hogy mit akarok attól a fiútol mert hozzám képest, külsőleg sem megfelő, szóval ilyen 10/6-7fiúk az eseteim is, nem azok akik átlag fölött vannak, olyanokkal nem is foglalkozom. Persze a szépség relatív mert számomra egy 10/7 csávó az 10/10es nek ér fel a szemembe de tudom attól h a legtöbb csajnak egyáltalán nem
2017. júl. 3. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem értek egyet azzal, hogy fölém választok pasikat."

Kérlek, mutass egy nőt, aki azt gondolja, hogy maga fölé választana.

2017. júl. 3. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Értem. Tehát szerinted így áll a helyzet: ha egy férfi visszautasít egy nőt, az a nő hibája mert maga fölé választ. Ha egy nő utasít vissza férfit az is a nő hibája, mert a nő felszínes és csak jóképű milliomosokra bukik.

Cseppet sem elfogult a gondolkodásod, áh nem.

Szerintem a visszautasítás normál dolog amúgy és része a társkeresésnek, akkor is ha te vagy pókember :-) (legyél inkább bókember, az bejön a nőknek)

Viszont a te gondolkodásod eleve borítékolja, hogy nem lesz sok sikered.

2017. júl. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!