Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányokat is utasítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokat is utasítanak vissza pasik?

Figyelt kérdés

Engem rendszeresen (azok akik erdekelnek)visszautasítak, vagyis komolyabbat nem akarnak tőlem. Más lányok is így vannak ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Hogyan utasítanak titeket vissza?

21/l

2017. júl. 2. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%

Kaptam nagyon durvákat...hónapokig tartó hitegetés után.

De volt olyan, hogy kb. fél évig találkozgattunk, de sose lett kimondva semmi, aztán egyszer csak közölte, hogy lett végre társasága (=elkezdett durván bulizni, amíg én álmaim sulijában jól teljesítettem, megismertem a nagy szerelmemet is, szóval összességében jól jöttem ki.)

Persze volt olyan, hogy csak úgy szórakozásra akartam valakit összeszedni bulin, de az sem ment. Ilyenkor mondom a fiú ismerősöknek, hogy csesszék meg, lányként sem elég egy szép ruhát felvenni meg kisminkelni magadat.

2017. júl. 2. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Előfordul, csak nem verik nagy dobra.
2017. júl. 2. 20:56
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Ne tudd meg :D

Nem elég stabil az önbecsülésem, így az is rosszul esett kicsit, amikor olyan srác sem keresett randi után, akinek én is max. még egy alkalmat adtam volna, csak hogy legyen valami. Aztán volt olyan is, akivel még én is folytattam volna a dolgot, de nem keresett, és ezt rossz elfogadni.

Aztán volt olyan is, hogy valakivel voltam összevissza együtt, és nagyon megismertem, és úgy éreztem, ő kell, vele menne, de mire odajutottunk, nem ment. Na, ebbe még rosszabb beletörődni, de muszáj.

Szóval engem eddig legtöbbször a nem kereséssel utasítottak vissza, hogy randi után ha még írt is, a válaszomra már nem reagált és nem keresett több találkával.

Szerintem ezekkel a dolgokkal nem vagyunk egyedül, nem könnyű a társkeresés :)

22N

2017. júl. 2. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

Aha, előfordult. 😊

18/l

2017. júl. 2. 21:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, a legzavaróbb hogy kimondatlan volt az egész ... nem értem egy magyarázatot miért nem kaphattam rá holott nem én voltam a kezdeményező fél. :(
2017. júl. 2. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Hát. Ha mindig a falu Pumpedgabóját környékezed meg, akinek 10 nő jut az ujjára, akkor nem csoda :)
2017. júl. 2. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg lány van így, aki a saját szintje fölé választ mérföldekkel, de az égvilágon semmit sem tud nyújtani.
2017. júl. 3. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Nőgyűlölő frusztrált férfiak: olyan is van ám, hogy két ember szimplán nem passzol. A kasztrendszer itt nem létezik egy ideje.
2017. júl. 3. 09:20
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
#8: Nem lesz attól valaki nőgyűlölő, ha egy létező jelenségről elmondja a véleményét. A kasztrendszer meg valóban nem létezik, ettől függetlenül mégsem látok topmodellekkel ronda és szegény srácokat.
2017. júl. 3. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Átlagos nő vagyok és átlagos pasik utasítottak vissza. Akkor is, ha az itteni pasik ezt nem hiszik el. :-)
2017. júl. 3. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!