Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajtól megkérdik hány pasija volt eddig, vagy hánnyal szexelt, azt mondja hogy nem sok, nem sokkal, néhánnyal stb titkolózik, akkor olyan gáz sokkal h már meg sem tudja számolni?
Ennél kicsit bonyolultabb a dolog. Nyilván arra jó, hogy tudd, mire figyelj, de messze menő következtetéseket még nem érdemes ezekdől levonni. El szoktam mondani az előéletem, mert, ha egy párt alkotunk illik ismerni egymást, nekem fontos, hogy mennyi az annyi. Nem azért, hogy ítélkezzek, mert mindenki változik és most a jelen van. Viszont jó tudni, hogy hozzávetőleg mire számíthathatsz, mert ismertté válik előtted a másik előélete és az, hogy milyen tanulságokat vont le belőlük. Nem kezdenék soha szűz lánnyal ezért sem, arról nem is beszélve, hogy elvenni egy lány szüzességét hatalmas felelősség. Nem hiszem, hogy méltó nagykövete volnék a nememnek, dacára annak, hogy igyekszem. A több partnernél meg a tapasztalatok amik mérvadók szerintem. Nekem 6 nővel volt dolgom, ebből 3 hosszú kapcsolat 3 egyéjszakás. Csaltam, csaltak és velem csaltak. Ezt mindenkinek elmondom, ha szóba kerül az előélet ahogy a céljaim is, mert nem árulok zsákbamacskát. Utána rákérdezek én is. 0-9 ig vagy az abból képzett számok bármelyike megfelel ahogy a sok a kevés vagy a nem számoltam inkább, vagy a nem tudom. Egyetlen dolog van amire megköszönöm az idejét az pedig a "semmi közöd hozzá". Ha nincs közöm a másik előéletéhez ami a partner egy része, akkor magához a partnerhez nincs közöm és ennek megfelelően járok el.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!