Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csajtól megkérdik hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csajtól megkérdik hány pasija volt eddig, vagy hánnyal szexelt, azt mondja hogy nem sok, nem sokkal, néhánnyal stb titkolózik, akkor olyan gáz sokkal h már meg sem tudja számolni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 20:05
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Akkor pont ez a nagyon gáz a nagy pasiszámban, hogy pont azt mutatja, hogy akkor ha a jövőben szinte akármilyen megoldható, kellemetlen apróság felmerül akkor másnap továbbugrik a következő f4szra.
2017. júl. 2. 12:44
 32/38 A kérdező kommentje:
Meg egy olyan lánnyal teljesen másmilyen beszélgetni, kevésbé lehet lazán, akinek volt 10 farok vagy több, mert tudod hogy egy rossz mondatot mondasz, vagy ha egy kicsit nem vagy elég szórakoztató, már szakít is.
2017. júl. 2. 12:50
 33/38 A kérdező kommentje:
Akkor hogy van, akkor a kapcsolat kezdetekor azért fontos tudni a pasiszámot, mert minél magasabb, annál kisebb apróságok miatt ugrik a következő f4szra?
2017. júl. 2. 13:01
 34/38 anonim ***** válasza:
Jo nagy troll vagy xd Apro kifogas, ha kulfoldre koltozik a masik xd
2017. júl. 2. 14:36
 35/38 anonim ***** válasza:
Tudod, az én barátnőmnek sokkal több pasija volt mint nekem, de talán egyet leszámítva őt hagyták ott. Ő mindig szeretett volna megállapodni, de a többiek nem, aztán az utolsó nagyon hosszú kapcsolat volt, kb 15 év és ezt az egyet szakította meg a barátnőm, mert nem haladtak semerre. Nekem mint korábban írtam összesen 2 kapcsolatom volt, az egyik tkp házasság, de mindkettőnek én vetettem véget.
2017. júl. 2. 16:16
 36/38 anonim ***** válasza:
88%

Ennél kicsit bonyolultabb a dolog. Nyilván arra jó, hogy tudd, mire figyelj, de messze menő következtetéseket még nem érdemes ezekdől levonni. El szoktam mondani az előéletem, mert, ha egy párt alkotunk illik ismerni egymást, nekem fontos, hogy mennyi az annyi. Nem azért, hogy ítélkezzek, mert mindenki változik és most a jelen van. Viszont jó tudni, hogy hozzávetőleg mire számíthathatsz, mert ismertté válik előtted a másik előélete és az, hogy milyen tanulságokat vont le belőlük. Nem kezdenék soha szűz lánnyal ezért sem, arról nem is beszélve, hogy elvenni egy lány szüzességét hatalmas felelősség. Nem hiszem, hogy méltó nagykövete volnék a nememnek, dacára annak, hogy igyekszem. A több partnernél meg a tapasztalatok amik mérvadók szerintem. Nekem 6 nővel volt dolgom, ebből 3 hosszú kapcsolat 3 egyéjszakás. Csaltam, csaltak és velem csaltak. Ezt mindenkinek elmondom, ha szóba kerül az előélet ahogy a céljaim is, mert nem árulok zsákbamacskát. Utána rákérdezek én is. 0-9 ig vagy az abból képzett számok bármelyike megfelel ahogy a sok a kevés vagy a nem számoltam inkább, vagy a nem tudom. Egyetlen dolog van amire megköszönöm az idejét az pedig a "semmi közöd hozzá". Ha nincs közöm a másik előéletéhez ami a partner egy része, akkor magához a partnerhez nincs közöm és ennek megfelelően járok el.

30/f

2017. júl. 2. 16:19
 37/38 anonim ***** válasza:
Igen mennyire apró indok ha valaki kiköltözik több 1000kmre tőled úgy hogy te nem mehetsz vele :D tényleg apró az ha megtudod hogy melletted van másik barátnője . Igaz szerinted maradnom kellett volna vele tudván hogy én vagyok a 3dik csak hogy ne kerüljön belém több f*asz ? RETARNÁLD !
2017. júl. 2. 17:24
 38/38 A kérdező kommentje:
Hát de akit folyton otthagy minden pasija/csaja rövid időn belül, az egy vörös zászló a következőknek is, hogy valamiért nem jön be a normál pasinak/csajnk, nem? Például nem tud főzni, szex alig van az is korlátozott, lusta házimunkát végezni, stb? Vagy ha csávó akkor hogy alacsony a jövedelme, veri a nőket vagy ilyesmi, nem?
2017. júl. 2. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!