Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajtól megkérdik hány pasija volt eddig, vagy hánnyal szexelt, azt mondja hogy nem sok, nem sokkal, néhánnyal stb titkolózik, akkor olyan gáz sokkal h már meg sem tudja számolni?
Nézd, 15 éves korom óta vagyok szexuálisan aktív. Azóta lefeküdtem 8 sráccal és 2 lánnyal. Utoljára 2 éve volt új partnerem, a mostani barátom. Ő előttem csak 2 másik lánnyal szexelt, 3 évvel idősebb nálam.
Semmi de semmi problémánk nincs, nem ezen múlik az egész. Akkoriban jártam bulizni, sok fél-haverom, ismerősöm volt, más idők voltak, megkomolyodnak az emberek. És képzeld, nem vagyok ringyó, remekül teljesítek suliban és munkában is, a barátommal pedig rendszeresen sportolunk, főzünk együtt, mint egy normális pár.
Engedd el ezt a hülyeséget.
20L
"A pasik dicsekedni akarnak, a nők pedig nem akarnak rhibancnak tűnni."
Na ne mondd :) Mi ez a kettős mérce?
Én eleve nem is válaszolok ilyen kérdésre, és nem is kérdezem meg. Bőven elég a fontosabb, tobb éves kapcsolatokról beszámolni.
"Szerinted kivel lehet hosszútávra tervezni nagyobb valószínűséggel? Aki szűz? 1 f4sz? 10 f4sz? 100 f4sz?"
Ez nem így megy !
Én eddig 8 fiúval voltam 22 éves koromra és nem tartom magam kicsapongónak csak rosszat választottam mindig.
1. 7 hónapig tartott.....kihűlt a végén inkább csak barátomnak láttuk egymást
2. 9 hónap volt kiköltöztek a szüleivel németbe
3. 1 éjszakás volt :D (ismertem a srácot 4 éve nem csak ugy össze szedett egy bárban)
4. 2 év volt nem értettük meg egymást a végén azért lett vége
5. a volt osztálytársam volt aki udvarolt 3 hónapig es mikor megkapott mindenkinek ezzel dícsekedett az osztályba h ő h es miket csinált velem azonnal kidobtam
6. 4 hónap volt mikor kiderűlt hogy mellettem van egy 2 éves kapcsolata
7. több mint 1 évig voltam a sráccal de ő kiment Londonba lakni ezért lett vége :(
8. ő a mostani párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!