Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csajtól megkérdik hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csajtól megkérdik hány pasija volt eddig, vagy hánnyal szexelt, azt mondja hogy nem sok, nem sokkal, néhánnyal stb titkolózik, akkor olyan gáz sokkal h már meg sem tudja számolni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 20:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%
A tartós kapcsolat nem ezen múlik, kisfiú.
2017. júl. 1. 20:35
 12/38 A kérdező kommentje:
De ezen, mert aki folyton cserélgeti a partnereit, vagy aki sokáig hűséges, az alól általában te sem leszel kivétel.
2017. júl. 1. 20:38
 13/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem miért nem mindegy neked ? Szerintem az számít h szeret és hűséges hozzád, innentől kezdve mindegy, hogy 2 palival volt eddig vagy 10el. Ha meg az aktuális partner olyan büdös k* lenne akkor a hírét úgy is hallani lehetne.
2017. júl. 1. 20:39
 14/38 A kérdező kommentje:
Szerinted kivel lehet hosszútávra tervezni nagyobb valószínűséggel? Aki szűz? 1 f4sz? 10 f4sz? 100 f4sz?
2017. júl. 1. 20:40
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Egy szűzzel fix, hogy neked nem lesz hosszútávú kapcsolatod xd

De mindegy, hát majd rájössz, hogy szar a logikád.

2017. júl. 1. 20:42
 16/38 A kérdező kommentje:

Melyik férfival lehet tartós kapcsolatot, aki eddig mondjuk volt 2 csajjal 10 év alatt, vagy aki 60-al?

Vagy te szereted, ha már a nászúton megcsalnak?

2017. júl. 1. 20:43
 17/38 anonim ***** válasza:
Most elgondolkodtam. Azért van igazság abban amit a kérdező mond. Mert kivel nagyobb a valószínűsége egy normális kapcsolatnak, akinek volt 3-4 pasija, vagy akin átment a fél világ. Ugyanakkor viszont lehet, te leszel neki az igazi és hosszú boldog lesz a kapcsolat, hiába hogy előtted voltak már vagy 25-en. Lehet, csak eddig nem talált normális pasit, vagy nem is akart.
2017. júl. 1. 21:02
 18/38 anonim ***** válasza:
94%
Én pl szingliként sok pasival voltam, de a megcsalást nagyon elítélem, kapcsolatban odaadó vagyok és hűséges. Na erre varj gombot. A te agyacskádban gondolom csak 2 lehetőség van: vagy r*b*nc valaki, vagy apáca, de nem kéne ennyire végletekben gondolkozni.
2017. júl. 1. 21:03
 19/38 anonim ***** válasza:
Xdd Jo feladom. Majd rajossz magadtol.
2017. júl. 1. 21:04
 20/38 A kérdező kommentje:

"Lehet, csak eddig nem talált normális pasit"

Hát de ez önmagának mond ellent, mert ha a fél világ megdugta már hogy nem talált normális pasit? Egyszerűen akkor olyan személyiségtípus, hogy a normális pasit mindig elunja, és ez alól te sem leszel kivétel, nem?

2017. júl. 1. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!