Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csajtól megkérdik hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csajtól megkérdik hány pasija volt eddig, vagy hánnyal szexelt, azt mondja hogy nem sok, nem sokkal, néhánnyal stb titkolózik, akkor olyan gáz sokkal h már meg sem tudja számolni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 20:05
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
97%
Vagy csak nem tartozik senkire.
2017. júl. 1. 20:07
 2/38 anonim ***** válasza:
48%

Vagy nem tudja már, vagy nem akarja megmondani.

30/f

2017. júl. 1. 20:08
 3/38 anonim ***** válasza:
26%
Az Amerikai pite valamelyik részében volt szó egy bizonyos "hármas szabályról", eszerint ha egy pasi megmondja, hány nővel volt dolga, azt el kell osztani 3-mal, ha egy nő mondja meg ugyanezt, akkor pedig szorozni kell 3-mal. A pasik dicsekedni akarnak, a nők pedig nem akarnak rhibancnak tűnni.
2017. júl. 1. 20:08
 4/38 anonim ***** válasza:
15%
Én mindig megmondtam az igazat. 36-ig számoltam, utána abbahagytam. N
2017. júl. 1. 20:11
 5/38 A kérdező kommentje:
És hánytól rbanc valaki általános közvélekedés szerint? Az nem attól függ, hogy hányadik találkozásnál fekszik le? Meg miért ne tartozna egy lehetséges partnerére, ha nagyon nem mindegy a partnerének, hogy a csaj az átlag pasival töltött ideje 5 év, 1 év, vagy 1 hónap.
2017. júl. 1. 20:12
 6/38 anonim ***** válasza:
93%
Nem teljesen tökmindegy? Értelmes emberek nem foglalkoznak ezzel. Én soha nem kérdeztem a barátomtól, hogy hány nővel volt és ő sem, hogy én hány pasival, mert nem számít, az a múlt. Különben sem tudhatod, hogy igazat mond-e, bármilyen számot be lehet nyögni...
2017. júl. 1. 20:12
 7/38 A kérdező kommentje:
Hát de azért ha valakinek volt 4 pasija össz, akkor azért meg tudja mondani hogy hány volt. Meg neked az akkor ennyire tökmindegy, hogy a partner akivel éppen kureszolsz átlagosan 5 évet járt eddig a partnereivel, vagy 2 hetet?
2017. júl. 1. 20:15
 8/38 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tök nyolc. Természetes dolog, hogy fiatalon az ember kihasználja a lehetőségeit. Nyilván nem szimpi az, aki minden hétvégén mással dug, de ez ritka.
2017. júl. 1. 20:17
 9/38 A kérdező kommentje:
Hát de az tud rbancnak tűnni, meg az titkolódzik, aki az is, nem?
2017. júl. 1. 20:30
 10/38 A kérdező kommentje:
Meg akkor az gáz ha valaki tartós kapcsolatot szeretne, pl. szűzet, vagy max 1 f4sz, nem olyat aki az 5. meg 10. f4sznál jár?
2017. júl. 1. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!