Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért f*káznak a 13-16 évesek ha megkérdik korai e a szex az ő korukban, és irok egy korrekt (nem sértő, de nem helyeslő) véleményt?
Napjában előfordul mostanában 13-14 éves lányok kérdéseire : "helyes e hogy lefeszem vagy Helyes lenne e ha lefeküdnék vagy Mely korban aktuális elvesziteni" válaszolok, és utólag még megszólnak, hogy én milyen sza.ul gondolom.
Pedig nem mondok mást, csak hogy érezzék fekészültnek magukat, legyen fontos a megértés, az érzelmek, ne siessék el...erre vissza fikáznak, hogy biztos azért mondom mert nem lett volna alkalmam megtenni...
megáll az eszem:D
hasonlokat sejtek en is...
Udv
Ja, én is észrevettem, válaszolok és le vagyok hordva. :)
Ők azért írnak ide, hogy megerősítést kapjanak, csak a pozitív választ akarják. Ráadásul sokan vannak és ők lepontoznak minket. Miközben még nagyon is gyerekek, akármennyire is érettnek gondolják magukat. Majd amikor a gyerek romantikázás, "teccik egy srác", buli, ismi, suli korszakot felváltja a gázszámla, főnök, leépítés, reggel korán kelés, este félhullaság, stb. időszak, majd rájönnek...
Nem biztos, hogy ezek a lányok 40 évesen azzal mérik majd magukat, hogy férjhez tudtak-e menni...és szerintem a pasik sem úgy válogatnak, (feltéve ha szerelemből házasodnak) hogy "ja, neked már volt 15 pasid? akkor nem veszlek el..."
Kedves kérdező! Ne alacsonyodj le ezeknek a gyerekeknek a szintjére. NE válaszolj a kérdéseikre, látod semmi értelme.Az ő korukban még nincs értéke egy korrekt válasznak, ők nem ezt akarják hallani, akkor a szüleikkel beszélnének, nem ezen az oldalon lebzselnének.
Majd ha nem jön meg nekik, vagy a pasijuk ott hagyja őket egy numera után rájönnek h helyes volt-e vagy sem... =)
13 évesen még a menzeszem sem volt meg, nem h szexeljek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!