Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire zavar ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire zavar ha a lány nagyon szegény?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szegények vagyunk, már hónap végén enni sincs mit a kenyéren kívül. Nincs külön szobám sem, mert nagyon pici házban élek apukámmal. 21 éves vagyok, egyetemen tanulok, mellette nem tudok elmenni dolgozni, mert fizikálisan nem bírom. Sajnos lefogytam a sok éhezéstől már, egyre több betegségem jön elő. Van egy fiú, aki érdeklődik utánam, de a szemébe sem merek belenézni, mert elkap a sírógörcs és a szégyenérzet.

2017. jún. 29. 21:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy ilyenek a körülményeid nem tehetsz. Ha továbbtanulsz, azzal már érezteted, hogy szeretnél kitörni, valamire vinni, és szerintem ez a fontos.
2017. jún. 29. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nem kell szégyellni. Tanulsz, majd lesz jobb is. Viszont van egy másik oldala is a dolognak. Lehet 90% azt mondja, hogy nem zavarja, de amikor a programokat 100%-ban az egyik félnek kell állni, akkor egy idő után már nem lesz annyira kellemes. Nyilván azt sem fogja hagyni, hogy éhezz, tehát a kajába is be fog segíteni majd. Persze, ha ez az egész normálisan van kezelve, akkor lehet jó kapcsolatot kialakítani.
2017. jún. 29. 22:11
 13/25 anonim válasza:

Engem egyáltalán nem zavar, sőt.

Én se vagyok éppen túl gazdag, így inkább a hasonló gazdasági rétegbe tartozókat részesíteném előnyben, mint a nálam sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezőket.

Azért, mert, aki nem hasonló rétegbe tartozik hosszú távon nem biztos, hogy harmonikus dolog alakulna ki belőle.

Én nem vagyok olyan nagy igényű, míg lehet más hozzászokott, hogy mindenhova kocsival jár vagy a legnevesebb éttermekben vacsorázik.

A félreértések kerülése végett nem neheztelek a tehetősebbekre. A pénzért nekik is meg kell dolgozni.

Persze kialakulhat, ha megvan az összhang két ember között, hogy, az egyikük hajlandó alkalmazkodni a másikhoz. Elfogadja és együtt tud élni azzal, hogy az ő anyagi helyzete miatt kevésbé érezheti magát egyenlőnek a másikkal.

Zárásként megjegyezném, hogy a pénz nem jelent egyébként sok mindent.

Mindössze egy fizetőeszköz.

Sok minden függ tőle, de el kell tudni vonatkoztatni ettől.

F20

2017. jún. 29. 22:14
 14/25 A kérdező kommentje:

Inkább a körülmények zavarnak, például a tény, hogy nincs külön szobám, hogy öreg házban élünk, amit tisztán és rendezetten tartunk, de mégis rányomta már az idő a bélyegét.

Egy előttem szóló említette a közös programok térítését, nos igen, igaza van: nem fogok tudni gyakran fizetni moziért, étteremért, nyaralásért meg még annyira sem.

2017. jún. 29. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Én segítenék neki talpraállni, de ezt neki is akarnia kéne. Nem zavarna, ha nem használna ki. Nekünk férfiaknak nem gond ez, csak a nők csinálnának problémát ebből fordított esetben. 😯
2017. jún. 29. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy tiszta rendezett a hàz! Kérdező szabad tudni milyen szakra jàrsz? De àltalánossàgban, rengeteg féle támogatást lehet pàlyàzni,(ház ilyen olyan felujìtására) ha rendes normális emberek vagytok nem szégyen az, sőt jóformàn munka utána jàrni! Sofőr vagyok, sokszor Kossuth rádió jön be a kocsiba (meg a Bartók) ott annyi ilyet hallani...Neted van nézzél szét!
2017. jún. 29. 22:54
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem zavarna egy cseppet sem, ha szeretem a lányt, és ő is engem.

Milyen érdekes, hogy a normális férfiakat nem zavarja, ha a nő szegény. Ellenben a nők, akik normálisnak mondják magukat, szóba sem állnak egy szegény, de rendes férfival.

2017. jún. 29. 23:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is csóringer vagyok, úgyhogy no probleom:)
2017. jún. 29. 23:36
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 màr ez ősi ösztön. Emancipació ide vagy oda, már az ősasszony is csak annak szűlt gyereket akivel esély volt felnevelni. Ergo sok mamutot tudott haza hozni.
2017. jún. 30. 06:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia az én párom is dettó ugyan ez volt, szinte szóról szóra, kivéve az egyetem. Mikor megismertem akkor eszem ágában sem volt bármiért elitélni, pláne olyanért amiről nem tehet. Úgy mint ember nagyon vonzó volt a szemembe és mint egy társ. 10 éve vagyunk együtt, én normális anyagilag jól álló családban nevelkedtem, de a pénz számomra sosem volt mérce vagy összehasonlítási alap. Elmondta a terveit hogy majd miket szeretne, és már egy ideje össze jöttünk már, aztán bele vágott kis segítséggel és letett egy szakmát amiben dolgozik és azóta közösen vettünk egy lakást, már már többet keres mint én :)

Szóval nem kéne hogy ez akadály legyen, senkinek ne pár papirfecnin múljon már a boldogság.

2017. jún. 30. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!