Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan élhetek le egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élhetek le egy életet boldogan pár nélkül?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
#10 értem, akkor kaptad az újabb mínuszt. Az érvképességed kifejlődésére pedig várok még pár évtizedet.
2017. jún. 27. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Könnyen, Kérdező. Nem a párkapcsolat a boldogság kizárólagos forrása. Nekem sincs barátnőm már hosszú évek óta, és mégis tök jól elvagyok. Hogy hogy csinálom?

Először is sose voltam társasági ember, mindig messzire kerültem a bulizást, a tömeget, a mainstreamet, így megszoktam, hogy egyedül vagyok. Ez hosszú és nehéz folyamat de maximálisan megéri!

Másrészt találni kell olyan hobbit vagy hobbikat amik kitöltik a sok szabadidőt. Írás, modellezés, grafika, számítógépes játékok, bármi! Ezek ráadásul pénzt is hozhatnak, hasznot! A barátnő meg csak viszi a lóvét. Na melyik a hasznosabb, döntsd el.

A #6 válaszadó remekül leírta a lényeget, zöld pacsit kapott!!! A párkapcsolat semmi más mint idő meg pénzpocsékolás. Persze a kapcsolatfüggő akaratgyenge idióták ezt még saját maguknak se ismernék be, nem hogy nekünk.

A #10 válaszadó meg kapott tőlem is mínuszt.

2018. okt. 30. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!