Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan élhetek boldogan?

Hogyan élhetek boldogan?

Figyelt kérdés
Csak annyi ha valaki tud modszereket szivesen elfogadom.
2008. jún. 15. 20:05
 1/5 anonim válasza:
Az élet valamely területe irányítsa az életedet.Itt értem a munkádat, hobbidat,párodat.Ha a fő szál valamelyik körül van én úgy érzem az élet rögös útjain át segít a buktatókon .Ha kudarc ér csak gondolj a fő elvedre.Bevált módszer!
2008. jún. 15. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Az igazi boldogság sosem külső dolgoktól, hanem kizárólag tőled függ. Nem véletlen, hogy pont a szegény országokban élőknek van a legszélesebb mosoly az arcukon. Ők nélkülözik az anyagi javakat, de gazdagok igazi, minőségi és tartalmas emberi kapcsolatokban, ami a fejlett világra egyre kevésbé jellemző.

A boldogság nem függ mástól, mint hogy megtaláld a lelki békéd. Ehhez a békéhez mindenkinél más út vezet, minthogy két egyforma ember sincs a világon. Nincs semmiféle recept, trükk vagy tipp, amit követve boldog lehetsz, erre az útra neked magadnak kell rátalálnod!

Én a saját boldogságomat úgy találtam meg, hogy elkezdtem magamat mintegy objektíve és kívülről szemlélni, valahogy úgy, ahogy mások láthatnak engem. Ezt a képet összevetettem azzal az ideállal, aki lenni szeretnék, és azzal, amit jelenleg magamról gondolok, ahogy magamat belülről látom - az érzéseim, vágyaim, a múltam, a jelenem. (Neked is van ilyen ideálod, csak képzeld el magad az áhított boldog állapotban. Mi kellene ahhoz, hogy úgy élj, ahogy elképzeled magad? Vigyázz: hatalmas közhely, de a pénz nem boldogít. Ha lottónyertesként képzelted el magad egy tengerparti villában, ez már eleve kizárja, hogy boldog legyél, mert akkor a boldogságod elérhetetlen dolgokhoz kötöd = soha nem leszel boldog.) Ha összhangba tudod hozni ezt a három szegmenst, megteremted a lelki békét. Nekem bevált, de mint már mondtam, a megoldás csak rajtad múlik...

2008. jún. 15. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Rhonda Byrne: A Titok.
2008. jún. 19. 03:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a tippeket igazán tartalmas válaszokat kaptam de az utolsó válaszolót nem igazán értettem,lehet majd egyszer:)
2008. jún. 19. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Kébzeljétek ,megtudtam a titkot és ládtam már a film nagyrészét is,és tényleg írtó hasznos.Ajánlom mindenkinek a filmet,vagy az olvasmányt!!!
2009. aug. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!