Napi 4-5 liter zéró/light kólával és minimális kajával meddig élhetek?
Ha sok kólát iszol lefogysz, és csontritkulásod lesz, hamar észre fogod venni a következményeit.
Saját példa:
Éjszakás vagyok, a kávét nem szeretem, ezért minden éjjelre egy 2 literes kólát vittem régebben. Kb másfél hónap alatt kilukadt egy csomó fogam, egy meg annyira tönkrement, hogy le is törött, amióta a fogorvos megcsinálta, nem iszom több kólát. Fenn lehet maradni kóla, és egyéb szarok nélkül is. Jobb, ha leszoksz róla, sokba kerül a fogorvos.
"Napi 4-5 liter zéró/light kólával és minimális kajával meddig élhetek?"
Sokáig ,nagyon sokáig,akár hosszú éveken keresztül is képes a szervezeted kevés táplálékból is fönt tartani magát és működni vele.
savtúltengésed is lesz, szóval nem javallanám
de szerintem ezt te is tudod
a kérdésre válaszolva: valóban sokáig, mert a test elég sokáig képes élni ilyen vackokon is, de aztán jönnek a betegségek stb.
Sokaig elhetsz, de mennyi szenvedessel fog az jarni pl. erre nem gondoltal?
Attol fugg, hogy a szervezeted hogyan reagal erre, de 10 nap utan mar a tunetek kezdetet veszik.
Sokáig élhetsz, de nem mindegy, hogy milyen életminőséggel! Lassan tönkremennek a fogaid, a bőröd, a gyomrod, a veséid, a csontjaid, stb. Fáradt, erőtlen leszel, bűzös lehelettel és szuvas mosollyal. Ha akkorát esel, amitől más ember feláll és leporolja magát, max. egy-két kék folttal gazdagodva továbbmegy, neked valószínűbb, hogy csontod is törik.
Szerintem nem éri meg. Fokozatosan csökkentsd a kóla mennyiségét, igyál sok vizet és kezdj el kiegyensúlyozottan táplálkozni!
Az, hogy Darwin-díjas leszel...
Igyál helyette vizet, és egyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!