Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Napi 4-5 liter zéró/light...

Napi 4-5 liter zéró/light kólával és minimális kajával meddig élhetek?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nagyon rászoktam egész nap iszok és szinte semmit nem eszek. Ennek mikor lesz következménye?
2010. dec. 26. 02:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha sok kólát iszol lefogysz, és csontritkulásod lesz, hamar észre fogod venni a következményeit.

Saját példa:

Éjszakás vagyok, a kávét nem szeretem, ezért minden éjjelre egy 2 literes kólát vittem régebben. Kb másfél hónap alatt kilukadt egy csomó fogam, egy meg annyira tönkrement, hogy le is törött, amióta a fogorvos megcsinálta, nem iszom több kólát. Fenn lehet maradni kóla, és egyéb szarok nélkül is. Jobb, ha leszoksz róla, sokba kerül a fogorvos.

2010. dec. 26. 02:51
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

"Napi 4-5 liter zéró/light kólával és minimális kajával meddig élhetek?"

Sokáig ,nagyon sokáig,akár hosszú éveken keresztül is képes a szervezeted kevés táplálékból is fönt tartani magát és működni vele.

2010. dec. 26. 03:20
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem 30-40 évig. Akkor veseproblémák és máj. A testnek vízre van szüksége, elvegetál színezett és ízesített löttyökön is, de nem optimális, ha tápanyagot sem viszel be, akkor nem regenerálódsz olyan jól. Száraz haj, borzaszörnyű bőr, fogyás, kimerültség?
2010. dec. 26. 03:24
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

savtúltengésed is lesz, szóval nem javallanám

de szerintem ezt te is tudod

a kérdésre válaszolva: valóban sokáig, mert a test elég sokáig képes élni ilyen vackokon is, de aztán jönnek a betegségek stb.

2010. dec. 26. 05:48
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Sokaig elhetsz, de mennyi szenvedessel fog az jarni pl. erre nem gondoltal?

Attol fugg, hogy a szervezeted hogyan reagal erre, de 10 nap utan mar a tunetek kezdetet veszik.

2010. dec. 26. 05:58
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Évtizedekig - viszont ha a kólát mellőznéd és keveset ennél akkor még tovább
2010. dec. 26. 06:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig élhetsz, de nem mindegy, hogy milyen életminőséggel! Lassan tönkremennek a fogaid, a bőröd, a gyomrod, a veséid, a csontjaid, stb. Fáradt, erőtlen leszel, bűzös lehelettel és szuvas mosollyal. Ha akkorát esel, amitől más ember feláll és leporolja magát, max. egy-két kék folttal gazdagodva továbbmegy, neked valószínűbb, hogy csontod is törik.

Szerintem nem éri meg. Fokozatosan csökkentsd a kóla mennyiségét, igyál sok vizet és kezdj el kiegyensúlyozottan táplálkozni!

2010. dec. 26. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy Darwin-díjas leszel...

Igyál helyette vizet, és egyél!

2011. okt. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!