Melyiket választanád? 40 évesen meghalni, de addig fullosan élni, boldogan vagy sokáig élni, de végig szenvedve, úgy hogy szinte semmi nem jön össze? Miért?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 19:14
2/12 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom, inkább eljek kevesebbet, de fullosan és legyen meg mindenem. Nem akarok én 70 évet élni.
2009. aug. 5. 19:29
3/12 anonim válasza:
úgy ahogy most!csóró vagyok,de általában boldog van egy csodás férjem egészségünk is meg van.minek a sok pénz ha halálos beteg vagy?!
4/12 anonim válasza:
Nagyon nem tudnék választani. Nem szeretnék három év múlva meghalni, még akkor sem ha addig mindenem meglenne mert még kicsik a gyerekeim. Szeretném látni az unokáimat. Viszont szenvedni sem szeretnék.
5/12 A kérdező kommentje:
Második: nem a pénzről van szó, hanem a BOLDOGSÁGről. Arról, hogy elégedett vagy-e az életeddel vagy sem. :) Nem mindegy...
2009. aug. 5. 19:44
6/12 anonim válasza:
Szeretnék 70 éves koromig boldogan élni!hehe
7/12 anonim válasza:
Én 42 vagyok, de ha tudnám, hogy 90 éves koromig ilyen boldogtalanul fogok élni, mint már évek óta, akkor inkább haljak meg most.
8/12 anonim válasza:
40 év de az tényleg legyen fullos!!!
9/12 anonim válasza:
40 évesen meghalni de addig élni rendesen :)
(igazából sem tervezem tovább az életem, max. 50 éves koromig)
10/12 anonim válasza:
42 évesnek üzenem,kívánom, hogy legyen igazán boldog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!