Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élhetek le egy életet boldogan pár nélkül?
Nem kötne semmi sehova.
Bejárnám a világot! Az se érdekelne, ha néha csövezni kell, és mindenem elfér egy hátizsákban.
Kipróbálnám, milyen az élet egy konténerszállító hajón, ami járja a világot. Kókuszt szednék egy trópusi szigeten. Havat lapátolnék a svájci utcákon. Statiszta szerepekért tepernék Bollywoodban. (Indiában, gyengébbek kedvéért) Birkát nyírnék Ausztráliában.
Minden "alja" munka jöhet, csak kajára elég legyen a pénz.
Hátizsákkal meg stoppal mennék egyik országból a másikba. Aztán annyi pénzt gyűjtenék, hogy egyik kontinensről a másikra egy fapados repjegyre elég legyen.
Kihasználnám, hogy senkiért nem vagyok felelős.
Gondolom, ilyen csavargó élet mellett nem élnék túl sokáig, szóval nem érdekelne, hogy mi lesz ha öreg leszek.
Rossz hírem van.
Aki egyedül nem képes boldog lenni, az kapcsolatban se lesz képes.
De itt nincsen semmiféle kapcsolat, a nélkül lehet e boldognak lenni egy egész életen át?
és mi van ha a boldogtalanságot az egyedülét okozza de nem lehet tenni elelne?
Simán lehetsz boldog egyedül, pár nélkül is, Kérdező! Nekem sincs párom már egy jó ideje, nem is lesz, én már megszoktam az egyedüllétet. Hosszú időbe telik, rengeteg akaraterő kell hozzá, és főként nem szabad feladni!!! Hidd el, hosszútávon NAGYON megéri! Sokkal nyugodtabb, boldogabb és hasznosabb az életed nők nélkül!!!!
Először is azt kéne belátnod, hogy a csajozás - meg úgy egyáltalán a nők - feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Semmit nem tesznek a kapcsolatba, csak elvárogatnak, egyik felszínesebb és anyagiasabb, mint a másik, és hosszútávon csak kihasználnának. Mindamellett, amekkora férfitöbblet van most, hacsak nem vagy extrém jóképű vagy gazdag, semmi eredményt nem fogsz elérni a csajok terén. Persze, áldozhatsz rá rengeteg pénzt, időt meg energiát, talán 1-2 hónapra össze is szedsz valakit, aki persze azonnal lapátra is tesz téged, amint felbukkan egy tehetősebb kan a közelében. Azaz ugyanott leszel, ahonnét elindultál, csak elpocsékoltál egy rakás erőforrást a semmire. Kell ez neked? Persze hogy NEM!
Aztán!!! Találj minél több hobbit, tanulj ki új dolgokat, amik aztán jól fognak jövedelmezni a későbbiekben. Fölösleges tudás nincsen, Kérdező, el se hinnéd, hogy mennyi faja dolog várna rád abban az időben, amit te elpisálsz egy csajra! Rengeteg új ismeretre és készségre tehetsz szert, amiket aztán forintosíthatsz is, és lehet sok pénzed. Melyik éri meg jobban? Ez, vagy egy energiavámpír nő? Nem kell válaszolni, költői kérdés volt.
Az, hogy nincs párod, nem ugyanaz, mint magányosnak és boldogtalannak lenni.
Itt a bibi: nincs semmilyen emberi kapcsolatod! Rokonok, barátok, haverok, kollégák, szomszédok, stb.
Vagyis emberi kapcsolatok kiépítésére nem vagy képes. De neked csak a párkapcsolat hiányzik.
Ez se jó. Egy ember vállára akarod terhelni azt, hogy téged boldoggá tegyen. Legyen a párod, barátod, rokonod, mindenki egy személyben, és oldja meg, hogy boldog legyél. Aztán csodálkozol, hogy senki nem akar ez a szerencsés kiválasztott lenni.
Tanulj meg emberi kapcsolatokat kiépíteni! Szerezz barátokat!
#8, hát igen, szar ügy beismerni, hogy nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai :D
Lepontozni pedig én is tudok, így ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!