Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideje van kiélni magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje van kiélni magát egy férfinak a mai világban? Amikor még nem késő családot alapítani?

Figyelt kérdés

30? 35? 40? 45?

Melyikre voksolnátok? Reálisan? (Tudom vannak szélsőséges példák, hogy ismertek olyat akinek 25 évesen vagy akár 50 évesen született gyereke, de maradjunk a valóságnál)

2017. jún. 24. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kiélniii?! Nem tudtad, hogy főben járó bűn ezen az oldalon, ha egy férfi nem akar szexnél többet?
2017. jún. 24. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Az átlag élettartamot, családalapítást, gyerek felnevelését figyelembe véve 35-40 között érdemes.

30/f

2017. jún. 24. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Akármennyi. Bármikor alapíthatsz családot, ha működik még a pecsed. Nő is mindig lesz. Persze olyan, amilyen. Nem is kötelező, persze, ha hűséges fideszes vagy és illeszkedni akarsz a NER-be, akkor ideje lenne elkezdeni termelni a gyerekeket. Az sem gáz, ha több nőt csinálsz fel. Deutsch Tomasello is ezt csinálta. Igazi példakép lehet minden magyar férfinak.
2017. jún. 24. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha 30 évesen összejössz valakivel, 35 körül leszel mire gyerekig jut a dolog, annál kijjebb én nem tolnám ha még látni akarod az unokáidat.
2017. jún. 24. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Amíg rabságnak éled meg a családalapítást, addig ne csináld. Hülyeségnek tartom ezt az "éld ki magad" dumát. Akkor is élni fogsz, amikor családod lesz. Más a logisztikája, mintha egyedül lennél, de korántsem kötelező a 4 fal között kuksolni. Nem ér véget az életed, csak más lesz.
2017. jún. 24. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaguar, semmi baj nincs azzal, ha egy ferfi csak szexet akar, de ne hitegesse evekig a baratnojet a csaladalapitassal. Annyi szexpartner kereso van, boven valogathat.

A kerdesre a valasz pedig az, hogy nincs ilyen korhatar, mindenki akkor alapit csaladot, amikor megtalalta hozza a partnert. 40-45 evesen kapkodni egy fiatal huszoneves "tenyeszkanca" utan eleg oktondisag. Nem is ertem az ilyen ferfiakat, hogy hogyan gondoljak. 45-50 evesen fog majd babakocsit tolni, futkarozni, focizni, biciklizni tanitani a fiat, 60 evesen, osz hajuan, meggornyedve meg erettsegizteti? Ismerek nehany ilyet, meselik, hogy milyen megalazo, hogy mindenki azt hiszi, hogy o a nagypapaja gyerekenek.

A kiszabott kb.90 evunk nem veletlen. Az elso 30 ev a tanulas, tapasztalatszerzes, eletre felkeszules es csaladalapitas kora. A masodik 30 ev a munka, gyerekneveles, tapasztalatok atadasanak a kora. A harmadik 30 ev (vagy amennyi jut ebbol) pedig a vetesed aratasanak ideje, a beke, a nyugalom, a megelegedettseg es a spiritualis fejlodesed ideje. Ha jol csinaltad!

Ha nem, ha felcsereled a korszakaidat, es 45-50 evesen akarsz babakocsit tolni, ahelyett, hogy mar a nagykamasz vagy felnott fiadnak adnal utmutatast az eletre, azzal tudatosan kicseszel magaddal.

Ha te 35-40-45 eves korodig csak a noket hajkuraszod es csak a szex erdekel, bulikban csapod szet magad es ugyancsak szetcsapott lanyokkal henteregsz, miert gondolod, hogy majd a negyedik x korul kelleni fogsz egy friss huszas lanynak? Foleg azert, mert o meg eppen abban a korban es idetlen bulizos korszakaban van, amit te eppen most hagytal el. Nincs jogod sirni, hogy nem talalsz rendes lanyt hiszen eppen, hogy te/ti teszitek k-vava a lanyokat. Felcsiped, dobod, felcsiped, dobod... utana meg visitasz, hogy nincs egyetlen felesegnek valo sem kozottuk. Volt, csak neked akkor nem kellett felesegnek, mert nem akartal megallapodni.

Azert, amit egyszer tudatosan elmulasztottal, nem tisztesseges dolog utolag reklamalni.

Nekem ugy hangzik a kerdesed, hogy eddig zabaltad a kremest, de most mar csomorod van tole, szoval sussenek neked meggyes pitet, mert neked most arra faj a fogad mert azt kivanod. Tanuld meg es gondolkozz el rajta, hogy amit adsz, azt kapsz, elvarasod, koveteleozesed pedig semmivel kapcsolatban nem jogos.

2017. jún. 24. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfinak ritkán adatik 80 év is, nemhogy 90. Amúgy igazad van. Ha családalapításban gondolkodsz 40 éves kor felett babázni, már kezd felelőtlen lenni. Bármi történhet, én még 20 sem voltam mire mindkét szülőm meghalt. Apám 55 volt, anyám 52.

30/f

2017. jún. 24. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Egyet kell értenem. 90 éves várható élettartam a magyar férfiaknak meg a realitás?:) A magyar férfiak 60 és 70 éves koruk között kiszenvednek az alkohol, dohányzás, egészségtelen táplálkozás és a folyamatos stresszelés izgalmas elegyének következtében.
2017. jún. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!