Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 38éves férfinak miket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetiOS kérdése:

Egy 38éves férfinak miket kell elérnie ennyi idős korára? Mi az elvárás? Miknek kell meglennie? 38F

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nekem,se munkahelyem,azaz hol van hol nincs.Sem vagyontárgyaim,gondolok itt Autó,lakás,félretett pénz a bankban.Egy Garzonban lakom nyugdíjas édesanyámmal.A Bank vitte a házunkat ennek 7éve.Szóval nem tudom...érdemes-e még küzdeni.Nem iszom nem dohányzom.
2017. jún. 11. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
arra a szintre, hogy ne akarjon megfelelni mások elvárásainak.
2017. jún. 11. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Hát ilyen korra azért nem árt egy stabil munkahely, hogy egyáltalán tervezni tudj.

Ha az embernek van normális munkahelye/munkája, legalább hasznosnak érezheti magát, és ez kihat az élet más területeire is.

N

2017. jún. 11. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

humorérzék, önirónia

rugalmasság

reális célkijelölő és célmegvalósító képesség

reális önviszonyulás

kitartás

stb

A vagyontárgyakt elveheti az élet, a tulajdonságaidat nem.

2017. jún. 11. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk a munka lenne a minimum...
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

"Egy 38éves férfinak miket kell elérnie ennyi idős korára?"

feleség, gyerek

6/11 anonim ***** válasza:
66%

Munkahelyed sincs eléggé.

Mit csinàltàl eddig?

Tanulnod kellett volna?

Így szerintem esélytelen max egy lecsúszott nõt kaphatsz.

2017. jún. 11. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

Menj ki külföldre dolgozni és ne rinyálj itt, munka mindig van, csak az nem talál, aki nem is akar és nem is keres a lustaságából adódóan.

Sajnálom, ami történt veletek, de... az az anyukád élete, és nem a tiéd.

Neked ennyi idősen már lennie kéne:

1. stabil munkahely

2. minimum 1 millió félretett, hogy ha pl. baj van, akkor lehessen hova nyúlni

3. feleség, gyerek, család

4. lakás

5. CÉLOK!!!

6. nem az anyával kéne lakni, hanem önállóan külön!!

Nem érzed magad szánalmasnak, hogy nincs munkahelyed? És miért nincs? Talán büdös a munka?

2017. jún. 11. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Kinek az elvárása? Anyukádé? A tiéd? A társadalomé? Istené? Teszkós Terikéé, vagy Palácsik Luxus Timikéé?
2017. jún. 11. 20:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Elég harapós egy-két komment,de nem baj.Amit leírtam,annak mindnek oka van.Azt meg ugye senki nem tudja,csak ráhúz egy maszkot ami pont ráillik.Biztos én magam is oka vagyok,hogy így alakult az életem.Na de mindenkinek más az útja.
2017. jún. 11. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 ha nem akar gyereket, esetleg nem lehet gyereke akkor miért is kellene feleség és gyerek neki?
2017. jún. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!