Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez túl nagy elvárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl nagy elvárás?

Figyelt kérdés
Két komoly párkapcsolatom volt, mind a kettő két évig tartott. Mind a két esetben úgy ismertem meg a hölgyeket hogy: kemény, kitartó, makacs és önfejű. Azonban egy év után kiderült, hogy törékenyebbek mint a legszebb virág és érzékenyek. Folyton sírás, kicsi önsajnálat stb. Ezután valahogy kiszerettem belőlük. Olyan nőt szeretnék aki határozott, kitartó, kissé makacs. Ez reális vágy? vagy csak egy álomvilágban született epizódrész?

2017. márc. 17. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
...de milyenek voltak az ágyban azt mondd!!!!
2017. márc. 17. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem, de azért várhatóan bárkivel jössz össze, lesznek sírások, kiborulások...
2017. márc. 17. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Adj fel hirdetést, "Mazochista" nick-el.
2017. márc. 17. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, túl nagy elvárás... Attól, mert valaki kitartó és makacs, még simán lehetnek bizonytalanabb, érzékenyebb napjai, sőt hetei. Emberek vagyunk, nem robotok, és egy kapcsolat attól igazi kapcsolat, hogy ilyenkor a másik ott van támasznak.
2017. márc. 17. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4-el értek egyet.

Tehát Kérdező, amint elkezdtek bízni benned, meg mertek neked nyílni, ami komoly dolog, lásd, mivel egy évig tartott, szóval akkor mehettek a levesbe?

Engem inkább az érdekel, hogy miért nem bírod el te az ő bizalmuknak a súlyát? Miért nem tudsz annak, aki párod, támasza lenni? Megijeszt ez? Zavar? Túl nagy felelősség a kötődés érzelmekkel? Lehet szülői mintát keresel ebben a keménységben? Komolyan kérdezem.

Egy nő sem volt álladóan sziklaszilárd lenni. Vagy ha igen, belőle kiölték az érzelmeket, és valószínűleg párkapcsolatra nem alkalmas.

2017. márc. 17. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Engem az érdekel, hogy minek játssza a macsót az aki egyébként nem az. Lehet korholni miatta a kérdezőt, de szerintem az az ő megvezetése, hogy eljátsszák neki a tököscsajt, majd amikor már kialakult a kapcsolat váltanak a valódi jellemükre. Ha mondjuk nektek kell jófiú, akiről kiderül, hogy rossz fiú, szerintem akkor törvényszerű, hogy szakítatok, hiszen át lettetek cseszve.

30/f

2017. márc. 17. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, utálok sírni, mások előtt soha nem is teszem, inkább összeszprítom a fogam, bármennyire fáj is - szar, ha visszaélnek a kiszolgáltatottságoddal, ezt nem hagyom senkinek.

DE a páromnak nem játszom a keménycsajt, mert megbízom benne annyira, hogy igenis merjem magam gyengébbnek is mutatni (érzelmileg), mert tudom, hogy nem fog kinevetni.

2017. márc. 20. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha neked ettől már értékét veszti egy nő, ott bizony bajok vannak - veled!
2017. márc. 20. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem megvezetés ahcsak nincs nagyon éles váltás a kettő között pl gondoskodik magáról tudja mit akar és ihelyst bejön a férfi a képbe mindent feladna.

Simán lehet hogy ezek a csajoknak simán egy keményebb időszak jött. Vagy megmutatták az igazi énjüket. Azért sokan tartózkodóak kezdetben aztán felengednek.

2017. márc. 20. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!