Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülye elvárás a nőknél, hogy a párjuknak magasabbnak kell lenni nála?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 11:28
1/27 anonim válasza:
Ez nem hülye elvárás! Hogy, néz már ki amikor magasabb a csaj a pasijánál!? Sajnos szoktam ilyet látni, és olyankor nem tudom hogy sírjak vagy nevessek
2/27 anonim válasza:
Volt nalam alacsonyabb baratom (173 - 166 cm kulonbseggel), soha tobbe, koszonom. Nincs kedvem tobbet automatikusan gornyedni, elegans helyeken nem a ruhamhoz illo cipoben megjelenni, meg ahhoz se nagyon, hogy gyerekmeretu ruhakat mossak a ferfinak, akire elvileg fel kene neznem, es ferfikent tisztelnem ot. Tudom, hogy faj, de a ferfi a legtobb nonek 180-tol kezdodik.
3/27 anonim válasza:
A férfi nem a magasságától lesz férfi.
4/27 anonim válasza:
Ahonnan a férfiaknak az, hogy a nőnek vékony(abb)nak kell lennie.
A férfi a magas, erős, nagydarab védelmező, a nő aki védtelen, törékeny és kicsi.
Ezért vonzódnak a nők magas pasikhoz, a férfiak meg a vékony csajokhoz.
Egyébként nem hiszem, hogy annyira irreális elvárás lenne, hogy legyen 155 centinél magasabb. :P
5/27 anonim válasza:
A nőknek sok elvárásuk van. A férfi legyen jóképű, határozott, kedves, legyen tapasztalt szex terén, mert egy szűz férfit le se szarnak a nők, legyen a férfi magasabb náluk, legyen izmos, legyen jó állása, legyen a férfinek saját háza, saját autó, esetleg motor, mert vannak nők, akik a motoros férfiakra buknak jobban. Szóval, ha ilyen férfi vagy, akkor mindig lesz nőd. A többi férfinek meg ritkábban lesz, vagy soha nem lesz nője. Persze sokan járnak prostikhoz, de én pl. nem fizetnék egy nőnek se azért, hogy megdughassam.
6/27 anonim válasza:
Igen, sajnos vagy nem sajnos, de úgy van, ahogy a második írja. Én 171 centi vagyok, és alapból egy fiúsabb külsőm-belsőm van. A vékony srácokra ugyanúgy nem tudok férfiként tekinteni, mint az alacsonyakra. Én mindig olyan férfit kerestem, aki mellett nőnek érezhetem magam, és ebbe beletartozik a testalkat is. Persze le lehet szólni meg pontozni is, hogy mekkora szemét vagyok, amiért esélyt sem adok egy alacsony férfinak, aki ilyennek született, és nem tehet róla. Nos, a nők is olyannak születtek, hogy a nagy termetű férfiakat találják vonzónak, és a kisebbek iránt nem alakul ki bennük szexuális vágy. Nem tudatosan elutasítják őket, hanem ha a fejükre állnak sem fogják tudni szeretni őket. És ennek szimplán evolúciós okai vannak. De persze nyilván van kivétel, én most csak azon nők nevében írtam, akiknek nem kell alacsony pasi.
7/27 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék milyen érzés lehet, ha a barátnöm magasabb nálam. De még nem találkoztam nálam magasabb nővel. A legmagasabb 180cm volt. Ha felhúzott egy 10 centis magassarkút akkor volt olyan magas mint én, de nem magasabb. Amúgy évek óta egy 170 centis pasival van. Ő az élö példa, hogy nem minden nőnek elvárása az, hogy a férfi legyen a magasabb.
8/27 anonim válasza:
Sajnos tényleg sok pofátlan, pénzéhes csaj van! Nekem tuti hogy nem kéne ilyen! Én 197cm vagyok ! Viszont imádom az alacsony lányokat:) persze az se baj ha magas egy lány :) Nekem nem a külső a fontos! Sajnos a legtöbb lány nagyon felszínes és tényleg azt nézik hogy mennyi pénze van a pasinak, kocsi, lakás stb. És ez elég undorító szerintem!
9/27 A kérdező kommentje:
nem értem miért kellet a 3-as lepontozni
2016. okt. 21. 11:56
10/27 anonim válasza:
Nalam nem elvaras :-)
De kotve hiszem h az alacsonysagomnal kisebb pasit talanek :-)
De nalam plont ezert a.max a 180cm annal magasabb mar neee
Am meg en szeretek a pasi nyakaba csimpaszkodni es labujhegyen pipiskedni egy pusziert
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!