Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán ilyen férfiak?
Csak a női kivitel margójára tettem fel a kérdést,semmi más ok miatt.Na,meg a reakciókra is kíváncsi vagyok
-Nem kopaszodik
-Relative szabályos az arca(nem túl balta arcú,de nem is olyan,kiteszed,hadd hűljön ábrázat-
-Nem hímsoviniszta
-Nagyjából annyit vár el kinézetre,amennyit ő maga is tud nyújtani.
-Nem úgy öltözik fel normális anyagi körülmények között,mintha a máltaiakra szorulna.
-Előnyös frizurát vágat.
-Nem akar maga mellé buta libát,hanem egyenrangú partnert.
-Nem várja el a barátnőjétől/élettársától,stb. hogy munka mellett vigye az egész háztartást, a gyereknevelésről nem is beszélve.
-Ha nem tetszik egy nő kinézetre,a véleményét normálisan fejti ki.(Ha csak nem egy ronda,stb. és gonosz nőről van szó,mert akkor valahol érthető a stílus.)
-Akkor megy bele egy kapcsolatba,ha már túl van az exén és szeret valakit,nem azért,mert stabilitást akar hancúr terén.
-Ha problémája van,nem egyből kikacsint és hetyeg mással,hanem megbeszéli a párjával.
-Nem sugárzik a tekintetéről hatalmas szintű lelki terheltség és/vagy skizofrénia,vagy egyéb gondok,aminél jobb pszichiáterhez fordulni.
#4, miért milyen magas vagy?
szerintem vannak ilyen pasik, csak elég ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!