Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak egyáltalán ilyen férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak egyáltalán ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Csak a női kivitel margójára tettem fel a kérdést,semmi más ok miatt.Na,meg a reakciókra is kíváncsi vagyok

-Nem kopaszodik

-Relative szabályos az arca(nem túl balta arcú,de nem is olyan,kiteszed,hadd hűljön ábrázat-

-Nem hímsoviniszta

-Nagyjából annyit vár el kinézetre,amennyit ő maga is tud nyújtani.

-Nem úgy öltözik fel normális anyagi körülmények között,mintha a máltaiakra szorulna.

-Előnyös frizurát vágat.

-Nem akar maga mellé buta libát,hanem egyenrangú partnert.

-Nem várja el a barátnőjétől/élettársától,stb. hogy munka mellett vigye az egész háztartást, a gyereknevelésről nem is beszélve.

-Ha nem tetszik egy nő kinézetre,a véleményét normálisan fejti ki.(Ha csak nem egy ronda,stb. és gonosz nőről van szó,mert akkor valahol érthető a stílus.)

-Akkor megy bele egy kapcsolatba,ha már túl van az exén és szeret valakit,nem azért,mert stabilitást akar hancúr terén.

-Ha problémája van,nem egyből kikacsint és hetyeg mással,hanem megbeszéli a párjával.

-Nem sugárzik a tekintetéről hatalmas szintű lelki terheltség és/vagy skizofrénia,vagy egyéb gondok,aminél jobb pszichiáterhez fordulni.

2016. dec. 28. 23:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%

Én ugyan nő vagyok és a világ összes férfiját sem ismerem, de akikkel eddig bármilyen módon megismerkedtem, hát azok közül egy kezemen meg tudom számolni mennyi jutna túl ezen a rostán :D és nem azért mert ezek nagy igények...

Akiket én ismerek általában ezeken buknak el:

-Nem hímsoviniszta

-Nagyjából annyit vár el kinézetre,amennyit ő maga is tud nyújtani.

-Nem akar maga mellé buta libát,hanem egyenrangú partnert.

-Nem várja el a barátnőjétől/élettársától,stb. hogy munka mellett vigye az egész háztartást, a gyereknevelésről nem is beszélve.

-Ha problémája van,nem egyből kikacsint és hetyeg mással,hanem megbeszéli a párjával.

ezen legalább 85%uk elhasal. (De persze itt tökéletes emberek vannak, akik szerint bennük minden jó meg van, szóval majd jól lepontoznak :))

2016. dec. 29. 00:04
 22/31 anonim ***** válasza:
Elbuktam a kopaszodásnál, na azért nem annyira vészes, de látni azért,hogy ritkult. A többit elvárást, kisujjból, álmomban kirázom:) Nem kihívás :) Hogyne!
2016. dec. 29. 00:37
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
99% ban magamra ismertem, mégsem találok, egy átlagos, kedves viszonylag okos lányt magamnak....
2016. dec. 29. 01:36
 24/31 A kérdező kommentje:
23:Ha az a kívül-belül gyomorforgató Bochkor Gábor 10 éve együtt él egy nem kicsit dekoratív nővel,neked is simán összejövetel.
2016. dec. 29. 01:50
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Azért érdekes, hogy egyszer azon van kiakadva a nép, hogy mit vagyunk úgy oda az ilyen tulajdonságainkért, amikor ez alap mindenkinél, máskor meg azon, hogy jajj hát az ismerőseim 85%-a elbukik a listán, és biztos itt is főleg csak kamusok vannak.

Most akkor wat?

2016. dec. 29. 11:42
 26/31 anonim ***** válasza:
Van ilyen férfi de sztem aki képes is ezeket az elvàràsokat mai vilàgba teljesiteni annak sok kitartàsa kell hogy legyen !Az apàm 30évig birta kb és simàn kikacsingatott sokat nyelt anyàmnak nem mondta el hogy mi baja stb és éz lett a végeredmény hogy majdnem elvàltak!Ha a kommunikàció meg van akkor még lehet segiteni a dolgokon de ha csak ugy teszel sokàig évekig hogy neked ez jó mert ez a mai elvàràs az öreg hiba mert nem vagyunk egyformàk eltérőek az igények !
2016. dec. 29. 12:48
 27/31 anonim ***** válasza:
Én szerényen jelentkeznék itt a hátsó sorban. :D
2016. dec. 29. 20:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Vannak! De ritka! ;)
2016. dec. 30. 01:52
 29/31 anonim ***** válasza:
De jó :o Itt vagyok én :D Bár netes csajokkal nem szívesen jövök össze :D
2016. dec. 31. 21:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Hiàba lehet neten ismerkedni a legtöbb vagy vàlogat vagy csak szexre kellessz max lelkiszemetes làdànak !Ritka aki többet is akar egy randitol főleg ezek az elvàràsok ezek keveréke szóval tisztàn ilyen férfiak nem nagyon léteznek ha jóképü és gazdag akkor 100%hogy megcsal ezek többsége buta libàt szereti !
2017. jan. 1. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!