Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PetiOS kérdése:
Egy 38éves férfinak miket kell elérnie ennyi idős korára? Mi az elvárás? Miknek kell meglennie? 38F
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nekem,se munkahelyem,azaz hol van hol nincs.Sem vagyontárgyaim,gondolok itt Autó,lakás,félretett pénz a bankban.Egy Garzonban lakom nyugdíjas édesanyámmal.A Bank vitte a házunkat ennek 7éve.Szóval nem tudom...érdemes-e még küzdeni.Nem iszom nem dohányzom.2017. jún. 11. 19:38
11/11 anonim válasza:
Ha ilyen a reakciód, mint amit írtál is "Elég harapós egy-két komment,de nem baj.Amit leírtam,annak mindnek oka van.Azt meg ugye senki nem tudja,csak ráhúz egy maszkot ami pont ráillik.Biztos én magam is oka vagyok,hogy így alakult az életem.Na de mindenkinek más az útja."
akkor minek tetted fel a kérdést? Olyan lesz..rom stílusod van, hogy úgysem ért meg engem senki, mindenki csak támadni tud.
Mégis mit vártál úgy őszintén, mikor feltetted ezt a kérdést?
Hogy majd mindenki sajnálni fog, és megbabusgat téged?
Mások sajnálatából majd növekedni fog a bankszámládon lévő összeg?
Te mégis mit tettél azért, hogy javíts a helyzeteteken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!