Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, hogyan tehetném jóvá?
Volt egy srác, akivel kezdtek alakulni a dolgok, minden este beszéltünk telefonon , eljártunk együtt minden héten.
Neki közbejött egy haláleset (az anyukája). Mondta,hogy időre van szüksége, várjak , de nem akar magához láncolni ezért.
Én ,-a hülye- pedig folyamatosan kerestem, ugyanúgy elhívtam ,ahogy eddig jártunk. Szemrehányásokat tettem,hogy miért nem találkozunk amnyit stb. Pedig együtt sem voltunk. Közben nekem is egy szemvedés volt a vizsgaidőszak,tele stresszel. Gondolom az csak dokozta a feszültségeket.
Nem hagytam élni szeremcsétlent.
Amúgy is tudni kell a srácról,hogy nemi nagyon fontoa a szabadsága.
Szóval egyre ritkábban keresett,mert én állandóan számon kértem,míg ő az apjának próbált segíteni,ém azt hittem valaki mással vam és engem csak felültet. Hatalmas féltékenységi rohamokat produkáltam,miközben együtt sem voltunk.
Aztán kb 1 hónapja nem ír vissza,nem veszi fel a telefont.
Belátom,ellüldöztem,még mielőtt bármi is történhetett volna.
Hogyan csinálhatnám vissza?:(
Arra gondoltam,hogy most nem keresem. Már egy hete...
Főleg azoknak a srácoknak a véleménye érdekelne,akiknek szintén fontos a szabadság. Pl nálatok mivel lehetne újra visszanyerni a bizalmat?
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!