Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent elrontottam! Hogyan tehetném jóvá?
Nem voltam a párom mellett, amikor szüksége lett volna rám :( Úgy érzem, hogy a világom a darabjaira hullott. Ennyire kilátástalannak még sohasem éreztem a helyzetem. Ezt csak az tudja igazán megérteni, aki tényleg szerelmes. Aki csak oltogatni vagy trollkodni akar, az inkább ne is írjon. Köszönöm.
Veszekedtünk a párommal, kicsit egyedül akartam lenni, hogy átgondoljam a dolgokat, de neki ez idő alatt pánikrohama volt, és én nem voltam mellette :( pedig megígértem, hogy mindig mellette leszek, hogy bármikor hívhat, ha baj van. És erre nem voltam mellette :((
A bocsánatkérésen már túl vagyunk. Van rá esély, hogy jóvá tehessem?
Nem a te hibád, nyugodj meg:)
Nem vagytok összenőve,nem lehetsz mindig mellette.
Akkor leírom még egyszer; nem fogsz tudni vele mindig ott lenni. Az én párom epilepsziás, abszolút figyelek rá emiatt. Néha a stressz is kihozhatja. Ügyelünk rá, hogy rendesen szedje a gyógyszert, eleget pihenjen stb. De ha veszekedés kerül a sor (nem szokott, max vita lenni), akkor is megmondom tisztelettel az őszinte véleményem.
Oké, hogy vannak betegségek, de a kapcsolatnak sztem nagyon nem tesz jót, ha a másik betegsége miatt visszanyelsz mindent és hímestojásként bánsz vele. Én biztos h nem várnám el.
NEM te okoztad, ne beszéld be ezt magadnak, és ne hagyd, hogy a párod rád nyomja. Nem te tehetsz arról, hogy beteg. Kezeltetnie kell magát, ha esetleg eddig még ez nem történt meg, gyógyszeres és egyéb terápiákkal jelentős javulás érhető el.
Persze törekednetek kell mindig a békés rendezésre egy-egy problémánál, mert az erős stressz előhozhatja a rohamot. De ehhez ketten kelletek, nem lehet úgy megoldani, hogy te inkább mindig engedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!