Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam az egészet. Hogyan tehetném jóvá?
a lányok akik megcsaltak na ők voltak a nekedvalók.
ezt a szegény csajt meg csak bántod! Remélem hamarosan rájön, mekkora tetű vagy
"úgy gondoltam hogy nincs olyan lány, aki nem csalna meg" és "Megcsaltam 2 lánnyal". azért a kontrasztot érzed...
az a minimum, hogy a megcsalásnak, féltékenykedésnek ezek után a gondolata se merüljön fel benned, mert az a pofátlanság mintaképe. megmondod neki azt, hogy mennyire fontos neked, és hogy úgy jó, ahogy van, nem kell megváltoznia, ez a minimum. többet nem hazudsz neki. szerintem ennyi. gondolom, nem azért maradt veled, mert bunkózol, úgyhogy feltételezem kedvesen bánsz vele, ha igazam van, akkor maradjon is így.
első és harmadik válaszoló: köszönöm és így tervezem
második: jogos.
"ezt tettem vele:). " hány éves vagy te hülye gyerek.. még mosolyogsz ezen.. igen is megérdemled h leoltsanak még többen is..
de legalább rájöttél, h hibát csináltál..és szerencséd van azzal a lánnyal, h meg is bocsájtott..
1 dolgot tudok tanácsolni neked, legyél olyan mint azelőtt, h megcsaltad volna.. 1000x olyan jó és kedves.. dolgozz azon, h újra megbízhasson benned, éreztesd vele h igenis fontos a számodra, és h nagyon szereted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!