Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, hogyan tehetném jóvá?
Volt egy srác, akivel kezdtek alakulni a dolgok, minden este beszéltünk telefonon , eljártunk együtt minden héten.
Neki közbejött egy haláleset (az anyukája). Mondta,hogy időre van szüksége, várjak , de nem akar magához láncolni ezért.
Én ,-a hülye- pedig folyamatosan kerestem, ugyanúgy elhívtam ,ahogy eddig jártunk. Szemrehányásokat tettem,hogy miért nem találkozunk amnyit stb. Pedig együtt sem voltunk. Közben nekem is egy szemvedés volt a vizsgaidőszak,tele stresszel. Gondolom az csak dokozta a feszültségeket.
Nem hagytam élni szeremcsétlent.
Amúgy is tudni kell a srácról,hogy nemi nagyon fontoa a szabadsága.
Szóval egyre ritkábban keresett,mert én állandóan számon kértem,míg ő az apjának próbált segíteni,ém azt hittem valaki mással vam és engem csak felültet. Hatalmas féltékenységi rohamokat produkáltam,miközben együtt sem voltunk.
Aztán kb 1 hónapja nem ír vissza,nem veszi fel a telefont.
Belátom,ellüldöztem,még mielőtt bármi is történhetett volna.
Hogyan csinálhatnám vissza?:(
Arra gondoltam,hogy most nem keresem. Már egy hete...
Főleg azoknak a srácoknak a véleménye érdekelne,akiknek szintén fontos a szabadság. Pl nálatok mivel lehetne újra visszanyerni a bizalmat?
22N
Szia,
Ez a vonat sajnos elment. Amit tehetsz, hogy átgondolod alaposan a dolgaidat és tanulsz belőlük, hogy legközelebb okosabb legyél. Esetleg ha nem tiltott le még, leírhatod neki őszintén, hogy nagyon sajnálod, de zaklatni ne zaklasd többet. Ha akar, megkeres.
Nem vagyok ilyen alapból,az eddigi kapcsolataimban semmvoltam ilyen. Sőt,egy korábbi kapcsolatomban engem idegesített,hpgy állandóan számonkértek.
Csak borzalmas volt várni rá,mert nagyon szerelmes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!