Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, urak, mi a véleményetek a kézcsókról mint
üdvözlési formáról?
Akárhová megyek, először mindig "kézcsók"-kal köszönök a nőknek. Több csajnak elkerekedett már a szeme, amikor nem tegeztem le őket a kasszánál. Úgy tűnik, sok nő megelégszik a "cság#ci"-vel.
2017. jún. 17. 23:34
12/29 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, amikor bemutatkozunk pl. Arcra puszi, vagy kézfogás szokott lenni már ilyenkor a bevett köszöntési forma. Azelőtt volt kézcsók. A zaklatás távol álljon tőlem. A férfiaknak azért nem csókolnék kezet, mert nem mozgom vallásos körökben vagy találkozom uralkodókkal.
Tehát ha téged kézen csókolna egy férfi, rosszul érintene, igaz? Képzeld, engem is. Ugyanolyan rosszul, mint téged.
Én is 30 vagyok, és életemben nem láttam kézcsókot, csak tévében. Elég ha odamondod, hogy szia. Miért olyan nehéz ez? Ha nyújtja a kezét, megrázod, ha tolja a fejét puszira, megpuszilod. Ennyi.
2017. jún. 17. 23:39
"először mindig "kézcsók"-kal köszönök a nőknek. Több csajnak elkerekedett már a szeme, amikor nem tegeztem le őket a kasszánál. Úgy tűnik, sok nő megelégszik a "cság#ci"-vel."
Azért kerekedett ki a szemük, mert "kézcsók"-kal öregasszonyoknak köszönünk. És nyilván a kézcsók-on kívül csak a cságci létezik, te ostoba.
2017. jún. 17. 23:41
Két puszi és ennyi. Ha kicsit közelebbi viszonyban vagyunk már, akkor egy felkar, váll simi is jár olykor mellé. A legnagyobb halálom a tinik szokása, amikor 3 puszit akarnak. Jártam már így bemutatkozásnál, nagyban húzom el az arcomat a 2. puszi után, erre tolja a képembe az övét, hogy 3-at!!! Gondoltam, ohh f...om. :D
2017. jún. 17. 23:42
16/29 A kérdező kommentje:
Azért lenne furcsa, ha nekem kezet csókolna egy férfi, mert én sem vagyok vallási elöljáró, vagy uralkodó. Ott amúgy is címert csókolunk. Nem nehéz, csak hülye érzés mert hosszú ideig ezt láttam.
Férfi férfinak nem csókol kezet, rögtön b**inak néznének. Nem is értem, hogy jön ez ide. Szerintem elég csak 1 kézfogás. A mai felvilágosult nők rögtön zaklatásnak vennék, ha kézcsókkal próbálkoznál.
2017. jún. 18. 00:05
18/29 A kérdező kommentje:
A férfi/férfi téma magam sem értem miért lett előhozva, nem igazán vanolna ilyen szituáció. Elsősorban a kérdés arra vonatkozik, hogy férfi/nő felállásban a nemek képviselői hogy állnak a dologhoz.
Azért hoztam fel, mert ahogy ti is itt mondjátok mindig, már mindenben egyenlőség van, akkor nyilván ebben is megmutatjátok, hogy ez tényleg igaz. És nem akarjátok, hogy a nők rosszul érezzék magukat, ezért elkapjátok a haver kacsóját is.
Mert őszintén mondom, ha látnám ezt, én is odanyújtanám csókra a kezem, mert akkor tudnám, hogy nem a nőnek szól az üdvözlés, hanem az embernek, aki vagyok.
Én nem tudom, hogy itt ki hány éves, hogy tiniket csókolgasson, nekem ez már múltidő, de szívesen adtam olyan fiúknak arcra puszit, akik előtte a saját fiúhaverjaiknak is adtak. Akkor nem volt megkülönböztetés.
2017. jún. 18. 00:27
20/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de arcra puszit férfiak között én csak rokonok közt láttam. Ilyen szempontból a modern köszönési formák is megkülönböztetik a nemeket. Ezért szerintem ne álligasd a dolgokat az élére, hanem azt mond inkább, hogy a kézcsók tetszik-e és ha nem, akkor mi tetszik. Ne csináljunk már mindenből genderelméleti vitát könyörgöm. :D
Kapcsolódó kérdések: