Mi a véleményetek a kézcsókról?
Ez aranyos sztory :)
Kb. ha valaki részegen csinálja na ok nincs magánál, józan pasinál biztos elgondolkodnék, hogy mi a baja ennek. :) Pedig semmi bajom nincs ezzel, csak manapság ez nekem már furcsa.
Párkapcsolatban aranyos, nem feltétlenül elköszönésnél hanem csak úgy. Az exemnek szép kézfeje volt rendszeresen megpusziltam.
De idegenektől számomra furcsa, barát barátja már csókolt nekem kezet bemutatkozásnál. Hát én csak egy kézfogásra számítottam, ne pedig arra, hogy lesmárolja a kezem :D
20/L
Egyszeri alkalomként aranyos és udvarias gesztusként lehet felfogni, viszont ha rendszeresen csinálja az ember, az szerintem már nagyon erőltetett.
Van egy haverom, aki ilyen nagyon udvariaskodó, meg jópofizó (legfőképp persze a lányok előtt) és komolyan mondom, egy csepp lazaság sincs benne. Na, ő szokott mindig kezet csókolni a lányoknak bemutatkozásnál, akik ilyenkor persze el vannak olvadva, hogy micsoda úriemberrel van dolguk, de gyanítom, hogy ha eltöltenének vele pár napot és szembesülnének vele, hogy ez a túlzott úriembereskedés nem csak egyszeri gesztus nála, hanem folyamatos állapot, akkor elég hamar zavaróvá válna nekik a dolog.
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!