Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, urak, mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, urak, mi a véleményetek a kézcsókról mint üdvözlési formáról?

Figyelt kérdés
Én személy szerint sajnálom, hogy már kikopott. A puszi-puszit kissé közvetlennek tartom, kezet fogni fura, ha nem teszek semmit az is kellemetlen. Ti mit gondoltok erről ?

2017. jún. 17. 23:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%
Ha férfiak kezét is megcsókolod, az enyémet is lehet.
2017. jún. 17. 23:17
 2/29 anonim ***** válasza:

Ma már volt egy nagyon hasonló kérdés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2017. jún. 17. 23:17
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem, férfinak nem csókolnék kezet.
2017. jún. 17. 23:20
 4/29 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a nők többségéből ma már inkább meglepődést, megrőkönyödést vált ki, de ha adott hozzá egy gentleman körítés, akkor gondolhatják rólad, hogy egy igazi, régimódi udvarlással operáló úriember vagy. Nem hiszem, hogy rossz pont lenne a nőknél, elvágni nem fogod magad vele náluk. Simán leszűrhetik ebből azt, hogy te más vagy, mint a többi pasi, különleges, a sorba beállni nem akaró, a hagyományokhoz ragaszkodó.
2017. jún. 17. 23:20
 5/29 A kérdező kommentje:
Azt tapasztaltam, hogy vagy nem tudják hova tenni általában vagy elhúzzák ami baromi égő tud lenni. :D
2017. jún. 17. 23:22
 6/29 anonim ***** válasza:
Énszerintem jó ötlet, bár kétségtelen idejét múlt kissé.
2017. jún. 17. 23:24
 7/29 anonim ***** válasza:
62%

Nekem tetszene, ha a barátom kezet csókolna nekem. :)

Azért is írom le, mert ő is olvassa ezt a témát Gyakorin...de hm, ha ez a kérdés mégis kimaradna nála, akkor majd rávezetem másképp. :3

21/L

2017. jún. 17. 23:29
 8/29 anonim ***** válasza:

Férfinak miért nem? Miért sajnálod, hogy kikopott? Nem tudod vele a neked tetsző nőket zaklatni?

Nem tudok elképzelni olyan szituációt, amiben működne. Egyetlen kivétellel: ha a már velem kapcsolatban lévő férfi csinálja.

Egyáltalán mi ez a puszi, kézfogás, amit leírsz. Milyen helyzetre kell gondolni?

2017. jún. 17. 23:29
 9/29 A kérdező kommentje:
Még azért furcsa, mert gyerekkoromban nagyon sokat láttam. A nagyapáim ezt tolták, anyámnak, nagyanyámnak is kezet csókoltak rokonok, barátok, ismerősök akárki köszöntéskor.
2017. jún. 17. 23:31
 10/29 A kérdező kommentje:
Pedig csak 30 vagyok*
2017. jún. 17. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!