Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be kellene vallanom?
Van egy srác, akivel kb 1 éve ismerkedtünk meg. Ez alatt az idő alatt elég közel kerültünk egymáshoz, szoros barátság alakult ki közöttünk. Én viszont nem bánnám, ha több is lenne ebből a barátságból. :)
Próbáltam figyelni a srác viselkedését, de nem tudom kikövetkeztetni belőle, hogy elnne-e esélyem. Néha úgy érzem, hogy igen, néha nem... Viszont félek, hogy ha bevallanám és nem jönne össze a dolog, akkor az tönkretenné a barátságunkat...
Ti mit tennétek?
Na az ilyen eseteket a mai napig nem tudtam megfejteni. Ezért totálisan baromság ez a barátkozzunk a másik nemmel dolog.
Kreálsz magadnak egy olyan szituációt amiből már nehezen kecmeregsz ki, ahelyett, hogy mindenféle ilyen egy éves szociális kapcsolatépítés helyett, pár hét alatt, max. 2-3 hónap alatt a lényegre tértél volna, helyette inkább egy évig lesed meg vágyakozol valaki iránt, aztán lehet, az egészből nem is lesz semmi.
Nem értem mi van manapság az emberekkel, elfelejtettek gondolkodni?
Aztán mitől alakult úgy?
Kinézetre nyilván nem változott sokat.
Az, hogy valaki szimpatikus-e, azt le lehet szűrni pár órás beszélgetésből is, már aki elég intelligens hozzá.
Maximum egy dolgot tudok elképzelni, hogy neked időközben volt valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!