Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Vallanom neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Vallanom neki?

Figyelt kérdés
Szinte megőrülök egy nagyon jó barátomért, de nem tudom, mit tegyek. Félek, hogy ő nem tudna ugyanúgy érezni irántam, és esetleg megromlana a kapcsolatunk, ha rájönne, hogy többet szeretnék barátságnál. Pedig nekem tényleg nagyon sokat jelent... Nem szeretném elveszíteni!
2010. szept. 5. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

énis jártam már így, cask nem én kezdtem először érezni vmit a másik iránt. a másik nem mondta ki hogy mivan hogy szeretne kapcsolatot, azóta lett bnője és nem beszélünk :)...

én utólag arra gondolok hogyha összejöttünk volna és ha szíktottunk volna akkor azért nem beszélnénk, most hogy nem sikerült azért. szóval ha belegondolok ígyis úgyis ez lett volna a vége...

ha összejösztök és ha nagyonjóbarátok vagytok, akkor megmiért ne, lehet jólmeglennétek.

de hameg kiderülne hogy mit érzel akkor meglehet zavarná...

bocs hogy nemtudtam rendesen válaszolni :S de ez olyan kétértelmű mindenféleképpen..

2010. szept. 5. 13:10
 2/12 anonim válasza:
Hát,most azzal.hogy bevallod,neki h már többet érzel iránta mint barátság,benne van a pakliban h elveszítesz egy jó barátságot de lehet h nyersz vele egy szerelmet,sztem tudnod kéne h szted ő hogyan érez irántad!!Figyelj sztem mondd meg neki,ha nem lessz a válasza tegyük fel akkor maradjatok barátok és mondd meg tudod mit felejtsd el h ilyet kérdeztem!!
2010. szept. 5. 13:11
 3/12 anonim válasza:
Szóval sok sikert,és ne halaszd le mert lehet h később meg fogod bánni h nem mtad el neki második válaszoló voltam szia
2010. szept. 5. 13:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, azon már én is gondolkoztam, hogy vagy nyerek, vagy vesztek. Egyébként azért nem tudom pontosan, mit is érez irántam, mert eléggé közvetlenek vagyunk mindketten, nem az a puszilós-tapadós fajta, de azért néha megöleljük egymást, vagy egymásba karolva sétálunk, ilyesmik. Ezt vehetném jelnek, vagy csak ő is "hülyéskedik"?
2010. szept. 5. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előző válaszolókkal!

Kérdezd meg tőle tárd fel neki a tényeket, mert vagy csak barátok maradtok és egy idő után lesz egyikőtöknek párja és akkor lehet h a barátság is véget ér, vagy pedig megkérdezed és lehet hogy , ő lesz az igazi szerelmed és a legjobb barátod egyben, de ha nem teszed meg lehet bánkódni fogsz sokáig.

2010. szept. 5. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Voltam már ilyen szituban kb 15 évvel ezelőtt. Akkor megértettük, hogy a kettő együtt nem megy. Vagy kapcsolat, vagy barát. Döntsd el, hogy melyik a fontosabb, de egyet ne felejts el! Olyan nincs (vagy is ritka, mint a... franc tudja mi), hogy megmondod neki és utána úgy tesztek, mint ha mi sem történt volna. Olyan meg plána nem, hogy összejöttök, nem működik és utána úgy tesztek, mint ha mi sem történt volna. 10ből 9x egy ilyen lépéssel elveszíted, mint barátot. Én anno úgy döntöttem, hogy nem lépem meg ezt és ma a legjobb barátom, mindenkinek saját élete van család, gyerek, stb. és ő a az egyik legnagyobb kincs az életemben. Fiatal korban előfordul az ilyen természetes dolog. De ennyi idősen még általában nem tudja az ember, hogy mit jelent az a szó, hogy BARÁT. Ennek a szónak az idő ad tartalmat és értéket. Ha neked ez olyan barát, akiért tűzbe mennél, akivel tabu nélkül tudsz mindenről beszélni, akire éjjel-nappal számíthatsz és még sorolhatnám... hát akkor döntsd el, hogy megéri-e! De igazából bízhatsz abban is, hogy ti lesztek a 10ből az az 1. tanulságot levonni úgy is csak utána tudod:)
2010. szept. 5. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Csak reagálnék a 13:25-ös egy nagy baromságára. Ha igaz barátok vagytok, nem fogja tönkre tenni semmilyen párkapcsolat a ti kapcsolatotokat! Inkább kérdezz sokkal idősebbeket, mert mi tapasztalatból beszélünk, nem érzelmektől vezérelve vagy fikciókból! Sok sikert, de ne feledd: Egy igaz barát örök, de a párkapcsolatok jönnek-mennek!
2010. szept. 5. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek az egyéni és saját döntése, hogy mit lép, vagy hogy lép e, nem biztos , hogy ez nálatok is úgy működne mint ahogyan azt 13:26 os írta, (bocsi), csak hát ahány ember és kapcsolat annyiféle. És annyiféle képen alakulhatnak a dolgok.

Szóval ez a te döntésed kedves kérdező. Senki nem tudhatja , hogy mi lesz a vége....

2010. szept. 5. 13:31
 9/12 anonim ***** válasza:

üdv a klubban....pont ugyanígy voltam....bele voltam esve egy srácba, küldtem jeleket, nem mutatott érdeklődést irántam....nagyon jó barátok vagyunk, mindenben egyezünk, de mégsem kellek neki...van ez így...ezt hívják úgy, hogy szívás...s ami a legfájdalmasabb az egészben, az az, hogy mindenki azzal noszogat, hogy ha ilyen jól kijövünk egymással, akkor mért nem jövünk össze...ő a fiú, úgyhogy szerintem neki kellene kezdeményeznie...

szyd 19/L

2010. szept. 5. 13:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy normális válaszokat kaptam! :)

Igazából azért nem tudom, mit kéne tennem, mert ő most a hozzám legközelebb álló, igaz barátom. A 'legjobb barátnőm', akivel 12 éve ismerjük egymást, mostanában mással van, és ez nagyon rosszul esik. Ezért félek a vallomástól, hogy mi van, ha megijed, ha nem tud úgy gondolni rám, mint pár. Igazából fogalmam sincs, mit reagálna, bár valószínűleg nem akarna majd megbántani, ezért mellettem maradna továbbra is - mármint, ha nem jönnénk össze -, de valószínű, hogy ott motoszkálna benne valami... Ettől félek, úgy őszintén. =(

2010. szept. 5. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!