Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Vallanom neki?
énis jártam már így, cask nem én kezdtem először érezni vmit a másik iránt. a másik nem mondta ki hogy mivan hogy szeretne kapcsolatot, azóta lett bnője és nem beszélünk :)...
én utólag arra gondolok hogyha összejöttünk volna és ha szíktottunk volna akkor azért nem beszélnénk, most hogy nem sikerült azért. szóval ha belegondolok ígyis úgyis ez lett volna a vége...
ha összejösztök és ha nagyonjóbarátok vagytok, akkor megmiért ne, lehet jólmeglennétek.
de hameg kiderülne hogy mit érzel akkor meglehet zavarná...
bocs hogy nemtudtam rendesen válaszolni :S de ez olyan kétértelmű mindenféleképpen..
Egyet értek az előző válaszolókkal!
Kérdezd meg tőle tárd fel neki a tényeket, mert vagy csak barátok maradtok és egy idő után lesz egyikőtöknek párja és akkor lehet h a barátság is véget ér, vagy pedig megkérdezed és lehet hogy , ő lesz az igazi szerelmed és a legjobb barátod egyben, de ha nem teszed meg lehet bánkódni fogsz sokáig.
Ez mindenkinek az egyéni és saját döntése, hogy mit lép, vagy hogy lép e, nem biztos , hogy ez nálatok is úgy működne mint ahogyan azt 13:26 os írta, (bocsi), csak hát ahány ember és kapcsolat annyiféle. És annyiféle képen alakulhatnak a dolgok.
Szóval ez a te döntésed kedves kérdező. Senki nem tudhatja , hogy mi lesz a vége....
üdv a klubban....pont ugyanígy voltam....bele voltam esve egy srácba, küldtem jeleket, nem mutatott érdeklődést irántam....nagyon jó barátok vagyunk, mindenben egyezünk, de mégsem kellek neki...van ez így...ezt hívják úgy, hogy szívás...s ami a legfájdalmasabb az egészben, az az, hogy mindenki azzal noszogat, hogy ha ilyen jól kijövünk egymással, akkor mért nem jövünk össze...ő a fiú, úgyhogy szerintem neki kellene kezdeményeznie...
szyd 19/L
Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy normális válaszokat kaptam! :)
Igazából azért nem tudom, mit kéne tennem, mert ő most a hozzám legközelebb álló, igaz barátom. A 'legjobb barátnőm', akivel 12 éve ismerjük egymást, mostanában mással van, és ez nagyon rosszul esik. Ezért félek a vallomástól, hogy mi van, ha megijed, ha nem tud úgy gondolni rám, mint pár. Igazából fogalmam sincs, mit reagálna, bár valószínűleg nem akarna majd megbántani, ezért mellettem maradna továbbra is - mármint, ha nem jönnénk össze -, de valószínű, hogy ott motoszkálna benne valami... Ettől félek, úgy őszintén. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!