Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Vallanom neki?
Figyelt kérdés
Szinte megőrülök egy nagyon jó barátomért, de nem tudom, mit tegyek. Félek, hogy ő nem tudna ugyanúgy érezni irántam, és esetleg megromlana a kapcsolatunk, ha rájönne, hogy többet szeretnék barátságnál. Pedig nekem tényleg nagyon sokat jelent... Nem szeretném elveszíteni!2010. szept. 5. 12:54
11/12 anonim válasza:
13:30-as, nem olyan biztos hogy az akkora baromság, lehet hogy idősebb vagy , de a ti korosztályotok teljesen másképp gondolkodott és gondolkodik is hiába a tapasztalat.
TE saját magadból indúlsz ki és az ismerőseidből és a korosztályodból, egyáltalán nem biztos , hogy ami nálatok úgy alakult az itt is úgy alakulna!
Nem azt mondtam, hogy mindenképpen véget ér a barátságuk, ha az egyikőjük talál egy párt magának, de igen csak történhet úgy is, és akkor derül ki hogy valóban barátok voltak vagy pedig az egyiküknek sokkal több volt mint barátság, remélem érted mit akarok ezzel mondani.
12/12 anonim válasza:
mondd meg neki mint hogy titkolózz. én is megmondtam és azóta járunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!