Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki a betegségemet az eljegyzés előtt? Mindig "cikis" helyzetbe kerülök emiatt. És a családomnak is be kéne vallanom.!?
Szia!
Ne haragudj, de TE a bulimia szinte összes tünetét leírtad.Én anorexiás voltam, nagy szerencsém volt, hogy egyszer belenéztem a tükörbe és rájöttem, hogy ez így nem egészen jó....de a legtöbben nem azt látják a tükörben, amivé váltak, hanem azt hogy jajj, ettem , ez most 30 dkg felesleget okoz, kövér vagyok! Az a baj ezekkel a betegségekkel, hogy lelki okok miatt lesz fizikai tünete , aztán fordítva.(miután "kigyógyultam" utánaolvastam) Közben felborul a hormonháztartás, a gyomrod kipurcan, kedvtelen, ideges leszel....á, nem éri meg! menj orvoshoz mielőbb!! (Jótanács)
Ahogy olvasom ez bulémiára utal, szerintem menj elöször házi orvoshoz, és kérj töle tanácsot hogy milyen orvoshoz menj tovvább:S
ha a párod igazán szeret nem fog elitélni emiatt hanem segiteni fog a gyogyulásban sok sikert:)
L/18
Szia.
Ez bulimia. A párod szeret téged, nyugodtan mondd el neki, támogatni fog. A családodnak is mondd el (csodálkozom, hogy nem vették észre maguktól...)
Menj el a háziorvosodhoz és tőle kérdezd meg, hogy mi a teendő, hogyan tovább.
DE KÖNYÖRGÖM, HOLNAP MENJ!!!
Nagyon veszélyes betegség és örülök, hogy belátod, hogy beteg vagy (mert sokan még maguk elől is titkolják).
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és sok boldogságot a leendő vőlegényeddel.
Az előttem válaszolól leírták, hogy beteg vagy, amit te is beismersz.
Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy elmondj mindent a párodnak. Ez nem olyan probléma, amit el lehet hallgatni. A jó kapcsolat lényege a kölcsönös bizalom. Képzeld el, hogy mit fog gondolni, ha akkor szerez a betegségedről tudomást, amikor már komolyabbra fordul kapcsolatotok.(eljegyzés, esküvő). Te is becsapva éreznéd magad, ha a párodról derülne ki valami komolyabb eü-i probléma,amit eddig elhallgatott. Beszélj a gondjaidról, ha szeret ő lesz az, aki mindenben segíteni fog. Ez a fajta betegség megmérgezheti a kapcsolat, ha magadban tartod. Az orvos is természetesen nagyon fontos, de együtt megoldhatjátok.
Sok szerencsét a beszégetéshez, és mielőbbi gyógyulást kívánok.
Szerintem sejti mi a bajod.
Nem hülye, csak pasiból van. Halvány gőzünk sincs arról mennyi mindent tudnak rólunk.
Azért mert nem mondja, attól még tudhatja..
Mindenképp a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!