Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki a betegségemet az eljegyzés előtt? Mindig "cikis" helyzetbe kerülök emiatt. És a családomnak is be kéne vallanom.!?
Háziorvos és pszichológus, de azonnal és feltétlenül.
Szerintem a pasi nem sejti, mert akkor erélyesebben fellépett volna, és nem hagyná, hogy tönkretedd magad.
Tudod, a legnagyobb baj az, hogy a táplálkozási zavarok nem szervi, hanem lelki eredetűek. Vagyis a hibás testképből és önértékelésből erednek. Kapcsolatra, eljegyzésre, házasságra pedig csak lelkileg egészséges, érett személyiségek alkalmasak, akik kellő önbizalommal rendelkeznek.
Ideig-óráig enélkül is működhet egy kapcsolat, de tartósan nem, mert az ilyen fél teljesen alárendeli magát a másiknak, felborul az egyensúly, és ez egyik felet sem teszi boldoggá.
Én a helyedben nagyon gyorsan orvosi segítséget kérnék, a házassággal pedig megvárnám, amíg meggyógyulok.
Drágám! Párkapcsoltban élsz! Esküvőt akarsz?-Jóban rosszban? Hogy szeretnéd meígérni neki, hogy jóban ROSSZBAN vele leszel, mikor most is eltitkolod előle a legnagyobb gondodat? Pont vele kéne emgosztanod, mindened! És ezt most ne érts lecseszésnek! Orvoshoz is menj, midneféleképpen, de fogd föl, hogy azért vagy vele, mert szereted, nem? Ha kér egy falatod a kajádból adsz neki? Ha a törölköződet veszi kölcsön odaadod neki? Egyértelműen! Akkor ezt miért nem osztod meg vele? Én is hánytam már a barátom előtt, megértem h mire gondolsz, nekem is roppant kellemetlen volt! De megnyugtatott: "Jóban, rosszban!"
Bízok benned, majd írd le az eredményt és a fejleményeket!!!
Ügyes vagy!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!