Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kövi talin szerelmet kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövi talin szerelmet kell vallanom. Segítség!?

Figyelt kérdés

én vagyok a fiú

muszájnak érzem bevallani az érzelmeim, mert lehet később már mindegy mit mondok neki

hogyan csináljam, hogy ne rontsam el? :) meg félek, hogy beijedek :S

2015. febr. 8. 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt olvastam itt gykn h eloszor a biztonsag kedveert a lanynak kell szerelmet vallani, nem tudom mennyire igaz..
2015. febr. 8. 01:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ejj minek ez a dedós dolog? Beszélgetsz vele ismerkedsz és közben kiderül, hogy ő hogy viszonyul hozzád, ha elvan veled elhívogatod ide oda, egyszer majd elcsattan egy csók meg minden és meg se kell kérdezned, hogy "őőő hááátt mindig is szerettelek, leszel a barátnőm?", ami mellesleg full kínos, ahogyan már most tapasztalhatod.
2015. febr. 8. 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es, ez hülyeség.

Csókolózás közben öleld át, aztán mond meg neki.

2015. febr. 8. 01:25
 4/4 A kérdező kommentje:

okéé

akkor kövi talin nagyon megszeretgetem :)))))))

2015. febr. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!