Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amugy ti átéltétek a gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amugy ti átéltétek a gyerek szerelmet?

Figyelt kérdés

Ha igen ird le

-Korod és hogy hány évesen volt

-Az egész sztorit az elejétöl a végéig

-És hogy most hogy áltok

2015. jan. 11. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nem szerencsére.
2015. jan. 11. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem eltem at es meg azota sincs senkim..

17f

(de mi ez az "amugy"?)

2015. jan. 11. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, soha nem volt senkim. 19/f
2015. jan. 11. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Amúgy igen.

Amúgy most 20 vagyok és 13 voltam akkor.

És amúgy úgy kezdődött, hogy kiszemelt engem a buszon, felvette velem a kapcsolatot, párszor találkoztunk, elkísért buszhoz, beszélgettünk, de nem volt több még csók sem. Szakítófélben volt a barátnőjével. Amolyan ismerkedés, de én szerelmes voltam. Ez volt december-január. Nem tudtam elfelejteni, nyáron találkoztunk egyszer lejött hozzám egy lemezért, persze megint elájultam és majd csak ősszel valamikor, mikor új társaságba kerültem, új barátokat szereztem felejtettem el.

És amúgy most nem vagyunk sehogy, azt sem tudom mi van vele, félévente egyszer, ha látom. De messze nem érdekel, csak egy első egy ismeretlen érzést tapasztaltam vele, tiniszerelem.

2015. jan. 11. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:

-Igen.

-16 voltam, ő 17.

-17 voltam mikor elvesztettük a szüzességünket egymással.

-5 évig jártunk.

-Azért lett vége, külföldre ment dolgozni, és ott megcsalt. Rá egy évre hazajött, próbált békülni, de addigra már mással voltam együtt, és nem tudtam neki megbocsátani a félrelépését.

-Rá 2 évre összefutottunk egy buliban (mindketten szinglik voltunk) és lefeküdtünk...de nem lett folytatása a dolognak.

-Azóta eltelt 3 év...néha beszélünk, neki 1,5 éve barátnője van, de egyszer részegen azt mondta:"tudom, hogy E L B A S Z T A M, ha lehetne visszaforgatnám az időt, és tudom, hogy soha nem fogok még egy ilyen nőt találni."

-Közös jövőnk már sosem lesz...ma már nem bánom, hogy így alakult, de akkor piszkosul fájt, majd beledöglöttem, mikor skype-on közölte, hogy megcsalt...3000km távolságból...de hiszem, hogy minden okkal történik...annak is oka van, hogy így alakult. Mindettől függetlenül egy percig sem bánom, hogy vele éltem át az első nagy szerelmet...mert bármi is történt a végén, a szerelmünk az elsöprő volt évekig...:)

26/N

2015. jan. 11. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt oviban, volt általános alsó tagozatban, volt általános felső tagozatban, és volt középiskolában is. Szinte mindegyiknek írtam szerelmes levelet, de egyikből se lett semmi.

Most ugyanúgy állok. Nem volt még párkapcsolatom.

2015. jan. 12. 01:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, én 38 éves voltam ő pedig 9 :DDD
2015. jan. 12. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!