Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt egy csajom és ő szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy csajom és ő szakított velem mit tegyek ha még mindig szeretem?

Figyelt kérdés
És az a válasz nem érdekel ,hogy nem érted nem szeret.

2014. nov. 29. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Adj időt magadnak, csak ezt tudod tenni
2014. nov. 29. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor te nem is valaszokat akarsz, hanem csak sajnaltatni magadat.

Haladjunk, nincs itt semmi latnivalo.

2014. nov. 29. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig venned kéne az adást,hogy nem futunk olyan szekér után,ami nem vesz fel!
2014. nov. 29. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velünk is, bár itt én vagyok a lány. Volt barátom nem képes felfogni hogy nem szeretem már. Miért olyan nehéz ezt feldolgozni? Szánalomból maradna veled az jobb lenne? Majd lesz más és pont.
2014. nov. 29. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Próbálj meg túllépni a dolgon, elfogadni, hogy neki nem kellettél. Tudom, hogy ez hülye duma, hogy van még rajta kívül rengeteg lány, de próbáld észrevenni, hogy nem érdemes olyan emberrel foglalkozni, aki téged nem értékelt eléggé és hidd el, lesz olyan, aki fog. Legyél nyitott az új dolgokra, foglald el magad és ismerkedj lányokkal. De a legfontosabb, hogy ne értékeld le magad és őt meg ne értékeld túl. Lásd meg a hibáit és a sajátjaidat is és építkezz ezekből a tapasztalatokból. az idő tényleg minden megold, nem kell sietni és rögtön belevágni valami másba, de nem szabad leragadni a múltban. :)
2014. nov. 29. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

- nem találkozol vele, nem beszélsz vele

- recskaaaa (vagy sok nő)

2014. nov. 29. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz be nála próba szerencse de hatásos szöveg kéne hozzá. Hátha.
2014. nov. 30. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!