Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek mennyire fontos, hogy a partneretek akarjon gyereket?

Figyelt kérdés

Elsosorban a 20-30 kozott korosztalyra lennek kivancsi, mivel en is itt leledzek kb feluton. Kulonosebb problemam nincs a kolkokkel, viszont akarhanyszor tervezgetem mit szeretnek elerni a jovoben valahogy mindig a lista vegere kerul a csaladalapitas. Ami kulonosebben nem zavarna, de alakulgat valami egy nalam par evvel idosebb csajjal aki biztosan akar gyereket par even belul, de a temahoz valo hozzaallasom miatt nincs szivem rabolni az idejet.

Arra lennek kivancsi ez mennyire befolyasolja mas lanyok partnervalasztasat.

2017. jún. 11. 10:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%

Nekem alap volt, hogy akivel ismerkedek, t ne zárkózzon el, mivel nekem már volt egy gyerekem régebbi (első, sok éves) kapcsolatomból. (21 évesen szültem.)

De nem gondolkodtam épp további gyereken. Voltak kapcsolataim, nem mondom, hogy nem került szóba, de komolyabban nem feszegettük, és őszintén megmondom, velük nem is lett volna értelme.

Aztán (hosszabb kihagyás után) összekerültem a párommal (3,5 évvel fiatalabb nálam), 3 hónapra rá kiderült, hogy terhes vagyok. Akkor leültünk megbeszélni, hogyan tovább. Most másfél éves, nyárra lesz még egy.

Mindent fölösleges eltervezni. Nyilván kell egy alap, de ha minden kockára megvan tervezve, az ember nehezen viseli, ha másképp alakul. Márpedig olyankor esélyes...

2018. márc. 8. 17:51
 32/35 anonim ***** válasza:

Én szeretnék gyereket, és biztosan nem lennék együtt olyannal, aki nem akar. Ha ilyen alapvető kérdésekben nem egyezünk, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.

Más az, ha valamiért nem lehet neki gyereke.

29/N

2018. jún. 9. 11:07
 33/35 anonim ***** válasza:

Én és a párom úgy állunk a témához, hogy majd egyszer(vagy nem).

Ha lesz majd gyerek oké, ha nem az se baj.

Mindketten 20-as éveink elején vagyunk.

2018. jún. 9. 11:30
 34/35 anonim ***** válasza:
nagyon fontos. nem kezdenék olyannal, akinek nem kell, akármennyire is tetszik az illető.
2018. jún. 9. 11:41
 35/35 anonim ***** válasza:
de érthetően mondd meg neki, mert a nők hajlamosak akkor is reménykedni, ha nincs miért.
2018. jún. 9. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!