Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek mennyire fontos, hogy a partneretek akarjon gyereket?

Figyelt kérdés

Elsosorban a 20-30 kozott korosztalyra lennek kivancsi, mivel en is itt leledzek kb feluton. Kulonosebb problemam nincs a kolkokkel, viszont akarhanyszor tervezgetem mit szeretnek elerni a jovoben valahogy mindig a lista vegere kerul a csaladalapitas. Ami kulonosebben nem zavarna, de alakulgat valami egy nalam par evvel idosebb csajjal aki biztosan akar gyereket par even belul, de a temahoz valo hozzaallasom miatt nincs szivem rabolni az idejet.

Arra lennek kivancsi ez mennyire befolyasolja mas lanyok partnervalasztasat.

2017. jún. 11. 10:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
49%

Mindenképpen szeretnék, de én is nehezen tudom elképzelni az életemet még gyerekkel. 27 éves nő vagyok. 2 éve jöttem ki az egyetemről, vagyis 2 éve dolgozom és szeretnék még tanulni, szeretnék karriert építeni, ugyanakkor családot alapítani is, amihez a nők biológiai órája bizony ketyeg, ha tetszik, ha nem.

Arra, aki azt mondta, hogy mókuskerékbe kényszerít bele a gyerek, csak annyit reagálnék, hogy az egész élet egy mókuskerék, ugyanazon dolgok ismétlődése, ha dolgozik az ember. Teljesen mindegy, hogy gyerekkel, vagy anélkül. Én pont úgy látom, hogy a gyerek max színesíti, szerteágazóbbá teszi a hétköznapokat és nyilván rengeteg plusz feladatot szolgáltat amellett, hogy öröm és boldogság.

Én éppen a plusz feladatok miatt vonakodok még tőle, meg mert egy 1 éves kapcsolatba még korainak tartom. Ennek ellenére abszolút szempont volt, hogy olyan párom legyen, aki néhány éven belül szeretne.

Azt látom, hogy a férfiak inkább 30-32 év felett érnek meg a gondolatra, hogy jó lenne megállapodni, megházasodni, családot alapítani. Addig el sem tudják képzelni. A nőkben általában már kicsit előbb feltámad ez az ösztön, ezért azt gondolom, hogy 4-5 év korkülönbség ideális a te esetedben a te javadra, így kb. pont egyszerre jön majd el talán az ideje mindkettőtök életében annak, hogy családot alapítanátok.

Azt is hozzátenném, hogyha azért valaki hajlik felé, de kicsit vonakodik, ellenben szereti a párját, akkor sokszor győz a közös erő és végül rájönnek a párok, hogy nem is olyan ördögtől való ez. Van néhány barátunk aki így járt. :)

Mindenesetre a fentiek tekintetében tisztelet a kivételnek, de én nagy általánosságban hasznosnak látom ezt a korkülönbséget. Az én párom is 5 évvel idősebb nálam és pont így tökéletes a családalapítás tekintetében. Pont tökéletesen összeilleszthető kettőnk jövőképe.

2017. jún. 11. 12:00
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tisztázd le magadban, hogy valójában akarsz-e gyereket vagy nem. Mert ha valóban akarsz csak nem most hanem mondjuk 5-6 év múlva, az még simán vállalható a nő részéről is.

Egyébként én nem akarok gyereket, ezért fontos az hogy a párom se akarjon. Nem várom el hogy az álmait feláldozza értem.

2017. jún. 11. 18:16
 13/35 anonim ***** válasza:
71%

Egyik szélsőség se legyen, tehát ne jelentse ki hogy ő sose akar gyeret, de azt se hogy 1-2 év múlva már szeretne.

De eddig hasonló elképzelésű férfiakkal találkoztam. tehát úgy voltunk vele hogy szeretnénk, de majd csak több év múlva.

2017. jún. 12. 02:40
 14/35 anonim ***** válasza:
52%
27 vagyok, 2 gyermekes anya! Soha egyik kapcsolatomban nem volt ez téma! Csak a gyerekeim apjával került ez szóba, mikor elhatároztuk együtt, hogy gyereket szeretnénk! Most úgy gondolod, hogy nem szeretnél...aztán lehet, hogy álmaid nőjével kerülsz össze akivel el tudod képzelni a gyerekvállalást! Ha most keresnék partnert, biztosan szóba kerülne a gyerek téma, ugyanis én nem tervezek többet szülni! :)
2017. jún. 21. 16:09
 15/35 anonim ***** válasza:
82%

Hm...több mint 10 éve vagyok jól működő párkapcsolatban és egyikünk sem szeretne gyereket. Biológiai óra ide vagy oda, nem adná fel egyikünk sem azt az életet amit szeretünk és mindenünk megvan, nem vágyunk gyerekre.

30N

2017. jún. 23. 01:27
 16/35 anonim ***** válasza:
43%

Semmiféleképpen nem jönnék össze olyan férfivel, aki hallani sem akar gyerekről. Én inkább szeretnék, mint nem, de majd 5-6 év múlva.

26 N

2017. júl. 1. 14:07
 17/35 anonim ***** válasza:
19%

Én 40 ff vagyok, és szeretnék még családot, gyermeket.

14 év házasság után váltam el,van két nagy fiam (az egyik már kirepült, és a másik is hamarosan).

Pont ezért keresek magamnál fiatalabb nőt, mert a korombéliek már nem igazán akarnak.

2017. aug. 2. 11:49
 18/35 anonim ***** válasza:
25%
nekem fontos, akkor is az volt, amikor a férjemmel összejöttem (19 évesen), és elég hamar megbeszéltük a családról alkotott elképzeléseinket. Viszont azt is tartsd szem előtt, hogy léteznek olyan lányok, akik ezt direkt kihívásnak tekintik, és a reakciójuk: 'nem fontos a család? Majd én bebizonyítom, hogy olyan csodálatos vagyok, hogy azt fogod mondani harminc gyerekig meg se állunk'. És a végletekig ragaszkodnak ehhez, hogy majd ők megváltoztatnak.
2017. aug. 2. 15:02
 19/35 anonim ***** válasza:
54%
Fontos .Ha nem akar közöséletet meg csalàdot akkor jobb ha külön folytatjuk sztem.Elejên szép hogy együtt alvás meg közös élmények bulizás stb de egy idő utàn kevés lessz.
2017. szept. 26. 22:55
 20/35 anonim ***** válasza:
49%

Itt csak annyi a lényeg, hogy a ti véleményetek egyezzen a témáról. Vagy legalább kompromisszumot kötni tudjatok. Ilyenekre gondolok, hogy mondjuk nem 1-2 év, hanem 5-6 múlva stb. Nem is szülnék gyereket olyan kapcsolatba egyébként, ami nem tart minimum 3-4 éve.

A kérdésre konkrétan válaszolva nekem például fontos. 23 vagyok, most kezdtem komolyabban melózni, természetesen én sem most szeretnék gyereket. Ettől függetlenül megbeszéltük párommal, hogy ha mégis úgy alakul, akkor bevállaljuk. Azért nem 50 évesen szeretnék majd szülőire járni. Szóval az a lényeg, hogy meg tudjátok beszélni, legyen egy "terv" ami mindkettőtöknek megfelel. Úgy is csak később fogja ő is meglátni, hogy akar-e neked gyereket szülni.

2017. szept. 26. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!