Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek mennyire fontos, hogy a partneretek akarjon gyereket?

Figyelt kérdés

Elsosorban a 20-30 kozott korosztalyra lennek kivancsi, mivel en is itt leledzek kb feluton. Kulonosebb problemam nincs a kolkokkel, viszont akarhanyszor tervezgetem mit szeretnek elerni a jovoben valahogy mindig a lista vegere kerul a csaladalapitas. Ami kulonosebben nem zavarna, de alakulgat valami egy nalam par evvel idosebb csajjal aki biztosan akar gyereket par even belul, de a temahoz valo hozzaallasom miatt nincs szivem rabolni az idejet.

Arra lennek kivancsi ez mennyire befolyasolja mas lanyok partnervalasztasat.

2017. jún. 11. 10:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%
Nekem igazából egy társ fontos mint gyerek, köztük azért is mert megmondták hogy kb semmi esélye hogy gyerekem legyen, kb 14-5 voltam éves voltam és egyszerűbb volt elfogadni azt hogy nem akarok, mint hogy nem lehet. Így most inkább szívesebben lennék olyan férfivel akinek nincs a főbb céljai közt a gyerek..
2017. szept. 26. 23:13
 22/35 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egy tàrs , a hàzassàg ( egyetlen egyszer) azzal a férfival aki a nagy ő szàmomra, mindig is fontosabb volt.

Êrdekes az élet egyébként. Tiniként, egèszen 23 éves koromig egyàltalàn nem is akartam gyereket. A gyerekvàllalàs irànti vàgyat màr egy konkrét személy, a férjem hozta meg. Viszont, mint kiderült, egyikünknek sincs sok esélye, hogy gyereke legyen. 26 voltam mikor nàlam kiderült. 3 évre rà a férjemnél is. Amúgy kb 2 èvig próbàlkoztunk is, aztàn feladtuk. Màr rég elfogadtuk a dolgot és nem akarunk semmit erőltetni, nem kell mindenàron gyerek. Berendezkedtünk màr arra, hogy kettesben maradunk. Az egymàs irànti érzéseink nem egy gyerek meglététől függenek. ;)Így is teljes az életünk.

2017. szept. 27. 12:56
 23/35 anonim ***** válasza:
45%

Nálam abszolút szempont ez. A párommal hasonló kompromisszumos helyzetbe kerültünk a kapcsolat elején, ugyanis ő közölte, hogy szívesen kiköltözne a leendő családjával külföldre, én viszont megmondtam, hogy velem maximum itthon tervezzen. Így is lett. :) Babát viszont én nem akartam eleinte, arra miatta bólintottam rá, aztán lassan bennem is kialakult egy erős vágy.

Beszéljétek meg, a nem alkuképes nézeteitek simán válóokok lehetnek!

N/24

2017. okt. 8. 12:55
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nagyon fontos. A párom most az első,vele vagyok boldog. Most még nem szeretnék gyereket,de pár év múlva mindenképpen. Akármennyire is szeretem,de nem tudnék vele maradni,ha ő nem akarna gyereket. Szerencsére egyetértünk :)

20l

2017. nov. 22. 17:27
 25/35 anonim ***** válasza:
67%
Fontos, hogy NE akarjon.
2017. nov. 22. 18:14
 26/35 anonim ***** válasza:
67%
Én se akarok,ő se akarjon.
2017. nov. 22. 18:28
 27/35 anonim ***** válasza:
55%
Megkönnyebbülés lenne, ha nem akarna feltétlenül gyereket. 29/N
2017. dec. 28. 10:18
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Nálam ez már elsődleges kérdés.

És nem is fér bele az időmbe, hogy éveket várjak arra, hogy valaki beérjen erre.

Kérdező nincs ezzel semmi baj, hogy te még nem tartasz ott. De tisztázd vele. Lehet, hogy még őt sem érdekli a gyerekvállalás.

Mi a párommal már a harmadik randi körül beszéltünk erről. Szerencsére egy véleményen voltunk. Én 29 vagyok, ő 34. Ha egy 34 éves kitérő választ adott volna nekem, akkor nincs miről beszélnünk.

Korábban több vele korúval randiztam, akiknél kérdeznem sem kellett, egyértelmű, hogy a bulizás és a nyaralás az életük.

Nincs ezzel se baj, mindenki élje úgy az életét, ahogy ő szeretné.

Csak én már nem itt tartok, ne húzzuk egymás idejét. Én találtam olyat aki arra vágyik amire én, és nyilván ők is találtak velem korú könnyed, bulizni imádó nőt.

Nekem ez már nem fér bele, sőt a munkám sem engedhetem meg magamnak ezt.

2017. dec. 28. 10:19
 29/35 anonim ***** válasza:
81%

Nekem fontos, hogy akarjon. Szerencsére benne van. Kb 5 év múlva fogok eljutni odáig, hogy anyagilag oké legyen.

23 N

2018. jan. 17. 10:31
 30/35 anonim ***** válasza:
76%

Egyénfüggő. Nálam pl. nagyon fontos, mivel én mindenképp szeretnék gyereket, és ha lehet hamarabb, mondjuk 30 éves koromra szeretnék már legalább egyet. Nem akarok öreg kismama lenni, és azt sem hogy 60 éves legyek mikor a gyerekem ballag...stb.

De mint látod a válaszokból, van aki egyáltalán nem akar, valaki később, valaki hamarabb. Mindenkinél más. Ezért ezt a párodtól is meg kell kérdezned, hogy tudd mire számíts, és hogy ő is tudja hogy mire számítson.

2018. jan. 17. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!