Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek első kapcsolathoz?
Tudnátok tippeket mondani első párkapcsolathoz? Nektek milyen volt? Hogy ne szúrjam el? A delikvensemnek volt már soksok.
19L
Ne féltékenykedj, ne hasonlítgasd magad az exeihez. Ne kérd, hogy rangsoroljon jobb vagy e tőlük, ne nézegesd, kik voltak az exek.
Add önamagad, ne menj bele a játszmázásokba, mindig azt mondd és tedd őszintén amit érzel.
Ennyi jut eszembe.
Ez nem csak az első kapcsoaltra igaz, hanem amúgy is.
#2 Ennél nagyobb hülyeséget ritkán olvasok.
"csak sodródj"
"belső hang mindig megsúgja, hogy mi a helyes"
"a többi majd jön magától"
Hát.... nem.... nagyon nem.
A belső hang nagyon nem mondja meg mi a különbség megalkuvás és kompromisszum között. A belső hang qvára nem mondja meg mikor érdemes letekerned az egodból, mikor érdemes bíznod a másikban. Mikor jön el az a pont, ahol egyértelműen látszik hogy ki kell ugrani a kapcsolatból.
A belső hang nem mondja meg azt sem, hogyan gyakorolj megértést és önkontrollt.
Kérdező, én inkább azt mondanám, hogy sok hibát fogsz véteni ez biztos, de ne félj ezeket elkövetni. Tanulni fogsz belőlük, ha van benned elég belátás.
Semmi sem megy elsőre tökéletesen, sőt még jól se feltétlen. A tanulópénzt mindenki megfizeti.
- ne féltékenykedj
- add önmagad
- ne hisztizz hülyeségeken, és ne tartsd vissza, ha a barátaival akar lenni
- ne kiabálj ok nélkül és pláne ne üsd meg, csak mert te "gyengébb vagy"
- ne zsarold őt, és ne bántsd szavakkal sem
- mutasd ki mit érzel
- beszélgessetek sokat, és ha gond van, akkor is (főleg akkor!), hogy meg tudjátok javítani, ha kell
- mindig légy vele őszinte - a hazudozás a kapcsolatotokba kerül
Nekem jó volt, csak épp az exemmel semmit nem lehetett megbeszélni, mindig anyucihoz szaladt tanácsért, meg a szexuális életünket a haverjaival tárgyalta ki, többek között.
Ez aztán szakításhoz vezetett, mert kiábrándultam belőle, én nem egy döntsképtelen kisfiúval terveztem a dolgot.
A párom szerencsére férfi, határozott, önálló, és mellette én is nőnek érzem magam mindenhogyan.
Támogatjuk egymást, beszélünk az érzéseinkről, a problémákról és ha a másik valamit elhibázott, hogy javíthassunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!