Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már, hogy egy netes ismerkedést abszolút rövidre zárt az első telefonbeszélgetés mert annyira kiábrándító volt?
Felhivott telefonon, láb alatt volt a kutya, ezt hallottam:
Bógááár, nem mész innét?
Ez utan nem eröltettem a dolgot:-)
Én ezért nem ismerkedek neten. Pl most írt egy srác, hogy meg szeretne ismerni, de Németben él és legközelebb 1 hónap múlva jön haza. Megírtam neki, hogy oké, akkor írj, ha itthon vagy és összehozunk egy talit, de addig ne vesztegessük az időnket chatelgetésre, ha utána élőben nem jövünk be egymásnak. Chaten mindenki máshogy viselkedik, mint élőben.
21L
Általában skype beszélgetés alatt egyből lehet érezni, hogy illetek e egymáshoz.
Pl én mostanában beszéltem egy lánnyal, először üzenetek formájában, ahol nagyon szimpatikus volt. Később felhívtam, és annyit tudtunk beszélni, hogy az egy órás hívás tíz percnek tűnt. Kár hogy foglalt a lány... :)
Viszint sokszor volt már olyan is, hogy az illető chat-en sokat írt, de mikor felhívtam egy árva szót nem volt képes kinyögni. Szinte csak én dumáltam.
Velem is volt, 3-4 alkalommal. Nagy ügy, utólag csak nevetek rajta.
A párommal viszont gtalkon is órákat beszélgettünk este, míg távkapcsolatoztunk :)
Nem mert soha nem "mertem" eddig eljutni - az internet nem a valódi képet mutatja.
/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!